ANNONCE

Frank Jensen undskylder igen

17. oktober 2020 15:29 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

Frank Jensen undskylder uforbeholdent for krænkelser.

Frank Jensen undskylder igen
Frank Jensen (S) har nu ændret sine formuleringer markant. (Foto: Martin Sylvest/Scanpix)

Københavns overborgmester, Frank Jensen (S), undskylder lørdag eftermiddag uforbeholdent over for de personer, han har krænket. Det sker i et opslag på Facebook.

Undskyldningen kommer, efter at Jyllands-Posten har kunnet fortælle om beskyldninger om krænkende adfærd fra Jensen mod to kvinder.

Overborgmesteren har afvist at stille op til interview. I stedet skrev han sent fredag på Facebook, at han er ked af de episoder, “hvor kvinder har følt sig krænket af min opførsel”.

Lørdag kommer han med en mere uforbeholden undskyldning.

– Jeg tager ansvaret fuldt og helt på mig. Og jeg vil gerne give jer alle min uforbeholdne undskyldning – dette gælder mine partifæller, men i særdeleshed de personer, som jeg med min adfærd har krænket, skriver han på Facebook.

Han oplyser i samme ombæring, at han først søndag vil tale med pressen om sagen. Det vil ske, efter at han har holdt møde om sagen på rådhuset med sine partifæller i Borgerrepræsenationen, Socialdemokratiet i Københavns forretningsudvalg samt partiets kredsformænd.

-Meget alvorligt

Kristian Madsen, politisk kommentator hos Politiken, kaldte tidligere situationen for meget alvorlig. Han opfordrede samtidig til, at Frank Jensen kom med en ny undskyldning.

– Det er en meget alvorlig sag for Frank Jensen.

– Han er nødt til at forstå, at hans politiske karriere hænger i en meget tynd tråd lige nu, sagde kommentatoren.

– Han er nødt til at komme meget mere kraftfuldt ud og sige undskyld for den optræden, han erkender.

– For at kunne komme videre er han på en eller anden måde nødt til at sige, hvad han har lært af det her, siger Kristian Madsen.

Dette er altså nu sket.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu