Fransk avis graver i Beckhams løn

11. februar 2013 11:52 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Fransk avis graver i Beckhams løn
Billede mangler

Det lyder så generøst, som det kan blive. David Beckham er skiftet til velhaverklubben Paris Saint-Germain, men vil ikke beholde sin løn i den fem måneder lange periode.

 

Pengene har David Beckham i stedet valgt at donere til hjemløse børn i Paris. 

Men hvor mange penge er det egentlig, at den engelske kendis siger nej til, og hvor ubeskåret er det?

De spørgsmål har den parisiske avis Le Parisien sat sig for at undersøge.

Ifølge mediet koster det Paris Saint-German omkring 604.000 kroner om måneden at have Beckham i folden, men det er ikke ensbetydende med, at de hjemløse unge i den franske hovedstad kan se frem til at få alle pengene til hjælp.

Et ikon som David Beckham er nemlig dyr i drift.

Af månedslønnen går omkring 224.000 kroner til hotelomkostninger, og da der også skal være to livvagter 24/7 til at passe på ham, går 150.000 kroner til sikkerhedsvagterne.

Tilbage er altså 230.000 kroner, som er en del under, hvad en gennemsnitlig kontrakt i Ligue 1 ellers inderholder. I snit får spillerne i Frankrigs bedste række 335.000 kroner.

– Når man ser bort fra øvrige omkostninger, er det en bizar kontrakt. Det ligner en kontrakt for en spiller i Ligue 2, siger Jim Michel-Gabriel, der er advokat med speciale i sportsret.

Der er heller ikke nogen individuel bonus indskrevet i kontrakten med Paris Saint-Germain, der tirsdag skal spille ottendedelsfinale i Champions League mod Valencia.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu