Fransk rytter frikendt for doping

9. april 2013 11:17 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Fransk rytter frikendt for doping
Om kun et par måneden bliver rapporten fremlagt. Arkivfoto: Colourbox.

Den 27-årige franske hjælperytter Remy di Gregorio kan igen vende tilbage til cykelsporten. Sidste sommer blev han ellers anholdt og revet ud af Tour de France efter længere tids politiovervågning havde taget kontakt til to mænd mistænkt for at være doping-kurerer.

 

– Jeg føler mig stadig forslået og beskidt. Mit ry som sportsmand har lidt alvorlig skade. Men jeg siger det højt og tydeligt: Jeg har aldrig dopet mig.

– Nu er jeg endelig blevet rehabiliteret, og jeg kan igen udøve min profession, min lidenskab.

Remy di Gregorio har hele tiden fastholdt sin uskyld, og de produkter som man fandt på hans hotelværelse har vist sig at være vitaminer og hovedpinepiller. Derfor har appelretten i den franske by Aix nu frikendt di Gregorio, der sidste år blev fyret af Cofidis-holdet efter anholdelsen.

Den talentfulde klatrer har tidligere kørt en årrække for Francaise de Jeux-holdet, inden han i 2011 var et enkelt år på Astana for så at skifte til Cofidis i 2012. Han har endnu ikke noget nyt job.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu