ANNONCE

Fredag formiddag slog politiet virkelig til

14. juni 2020 12:03 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Fire adresser i Aalborg blev ransaget fredag formiddag.

Fredag formiddag slog politiet virkelig til
Politiet rykkede ind på flere adresser for at ransage. Arkivfoto: Scanpix

Ved en koordineret aktion rykkede betjente fra Nordjyllands Politi fredag formiddag ind på fire konkrete adresser forskellige steder i Aalborg. Her blev der gennemført ransagninger, kan man læse i en pressemeddelelse fra politikredsen.

– Vores ransagning skete på baggrund af et konkret tip, oplyser lederen af politiets efterforskning i sagen, politikommissær Casper Jacobsen. Ransagningerne var så absolut ikke frugtesløse, fremgår det også.

I alt blev der beslaglagt 125 gram kokain, 60 gram hash, piller, salgsremedier og derudover blev der også beslaglagt et større kontantbeløb, oplyser Casper Jacobsen, der erklærer sig godt tilfreds med forløbet af politi-aktionen.

– Vi anholdt ved aktionen i alt tre personer, som vi har sigtet for at overtræde straffelovens paragraf 191 ved at have været i besiddelse af den store mængde narkotika med henblik på videreoverdragelse, siger politikommissæren.

De anholdte er to mænd på 31 år og 67 år samt en kvinde på 57 år – alle de anholdte er fra Aalborg-området. De to ældste er løsladt efter endt afhøring, dog er de fortsat sigtet i sagen.

Ved et grundlovsforhør for lukkede døre blev den 31-årige mand lørdag ved retten i Aalborg varetægtsfængslet i tre uger, skriver Nordjyllands Politi, der ikke har yderligere oplysninger til sagen. Det sker under hensyn til den videre efterforskning.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu