ANNONCE

Fredericia invaderes af kæledyr

4. oktober 2011 10:02 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Fredericia invaderes af kæledyr
Billede mangler

I 2012 er Messe C Fredericia klar med Danmarks største kæledyrsmesse.
Kæledyr i alle størrelser og afskygninger er i fokus, når MESSE C Fredericia til foråret åbner dørene til ”Vild med Dyr 2012” – Danmarks største kæledyrsmesse.
På det store udstillingsareal, som ventes at rumme flere end 150 stande, vises alt det nyeste til hunde, katte, heste, akvarier, terrarier, fugleopdræt, smådyr og gnavere og meget mere.
Vild med Dyr – som sidste gang tiltrak flere end 11.000 besøgende – rummer også masser af levende dyr som hunde, katte, ponyer, æsler, gnavere, fisk, krybdyr og meget mere.
Totaloplevelse
De besøgende kan også finde eksperter som blandt andet dyrehandlere, leverandører, dyrlæger, dyrepsykologer og trænere, der står klar med gode råd og vejledning omkring den bedste pleje, træning og ernæring. Selvfølgelig er der også mange sammenslutninger, foreninger og avlere repræsenteret.
Endelig er der en lang række aktiviteter, som bidrager til en fantastisk totaloplevelse, blandt andet demonstrationer, foredrag og shows i opvisningsområdet.
– Som noget nyt gennemføres Vild med Dyr samtidig med messen ”Vild med Udeliv”, som retter sig mod havefolk og fritidslandmænd. Det betyder, at de besøgende får adgang til to spændende messer, som supplerer hinanden rigtig godt, for én og samme adgangsbillet. Så vi forventer massiv publikumsinteresse, forudser Lars Søndergaard, projektchef i Messe C Fredericia.
Vild med Dyr 2012 foregår den 31. marts og den 1. april i Messe C Fredericia.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu