ANNONCE

Frederik i comeback: Pludselig var han der

22. august 2019 09:38 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Til stor overraskelse for de fleste var kronprins Frederik blandt løberne, da der onsdag aften blev afviklet DHL-stafet i Mindeparken i Aarhus.

En deltager faldt specielt i øjnene, da årets DHL-stafet onsdag aften blev afviklet i Mindeparken i Aarhus. For helt uventet for de fleste kunne man nemlig spotte kronprins Frederik blandt de mange løbere. Han har ellers haft problemer med sin ryg og måtte derfor melde afbud til sit eget løb, “Royal Run” den 10. juni i år.

Han var med på holdet “Marselisborgløberne”, der består af nogle af kronprinsens gamle venner, som han har løbet med i mange år. Helt præcis 25 år og det var derfor, han havde valgt at deltage. Det skriver TV2 ØSTJTLLAND.

Mediet nævner også, at arrangørerne ifølge eventchef for DHL-stafetten, Jeanette Sørensen, helt bevist havde valgt ikke at annoncere kronprinsens deltagelse på forhånd.

“Det betyder rigtig meget. Og det betyder meget, at han kan deltage på lige fod med alle andre. Det var hans ønske, at det skulle være sådan”, har hun fortalt.

Artiklen fortsætter under videoen

DHL-stafetten er et arrangement, hvor 47.000 motionister holdvis tilbagelægger en fem gange fem kilometer stafet i løb eller gang, og som hvert år forvandler Mindeparken til en stor løbe-fest.

Jysk deltagere med sørgebind

Også JYSK havde et hold med ved arrangementet og på det bar alle deltagerne sørgebind.

“Vores stifter døde for kun to dage siden. Det er en måde at vise vores respekt på”, fortalte presseansvarlig hos JYSK, Rune Jungberg Pedersen, til TV2 ØSTJYLLAND.

DHL-stafetten havde, undernavnet “REMA 1000 Stafetten for skoler 2019” deltagelse af 5000 børn, der alle skulle løbe to kilometer. Det er et tilbud med vokseværk til skolerne i Aarhus og det var tredje gang, det var med på programmet.

De voksne deltageres rute er på fem kilometer og den gennemførte kronprins Frederik i tiden 24 minutter og 4 sekunder.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu