Frederikshavns høge skal løfte sig inden slutspillet

15. februar 2013 22:33 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Frederikshavns høge skal løfte sig inden slutspillet
Billede mangler

Cheftræner Lars Iversson slog hovedet på sømmet med ordene:

 

– Spiller vi sådan her i playoff, ryger vi ud i fire matcher. Skal vi have succes, skal vi have gang i alle kæder.

White Hawks’ bedste spiller, Tobias Kisum, blev matchvinder tre et halvt minut inde i overtiden og var enig i Lars Iverssons vurdering.

– Vi skal være glade for de to point. Så tæt på slutspillet burde man kunne forvente mere, men vi havde alt for mange dårlige skift. Man skal være der hvert eneste skift, især når man spiller mod hold som Rødovre og Herlev. Det positive var, at vi kunne fighte os tilbage fra 1-2, siger han.

Nikolaj Nedermark bragte vendelboerne foran, og Oscar Andersson kvitterede til 2-2 med syv minutter tilbage af ordinær tid.

Frederikshavn White Hawks har mange gode spillere, men det var forbløffende lidt, man fik ud af dem. Især af førstekæden med Morten Lie, Cam Paddock og Stephane Goulet. Hvor kun Lie viste farlighed.

For Rødovre Mighty Bulls var det ene point mod høgene mere end en halv sejr.

– Det er dejligt at se, at vi kan spille lige op med de bedste. Jeg glæder mig til slutspillet. Vi kan være med mod hvem som helst, siger en optimistisk sportschef, Gert Hansen.

Mighty Bulls scorede to klassemål. Andy Contois’ powerplaymål til 1-1 og Rasmus Astrups 2-1-mål, begge hamret ind i krydset fra halvdistancen.

To spillere faldt i øjnene hos tyrene. Lynhurtige Andrej Chistjakov og målmanden Sebastian Dahm.

Få spillere i ligaen har Andrej Chistjakovs speed, og var Sebastian Dahm skuffet over at ryge ud af OL-truppen, da Frederik Andersen kom hjem, lader han sig ikke mærke med det.

Han spillede en stor kamp med flere klasseredninger, og man må håbe for Rødovre Mighty Bulls, at han også er i truppen næste sæson.

Herning Blue Fox cementerede sin andenplads med 5-1 over Aalborg Pirates. Fire Blue Fox-scoringer på seks minutter i tredje periode satte tingene på plads.

Rævene er ubetinget ligaens stærkeste hold p.t. Det var tiende sejr i træk, og der er kun lukket ni mål ind hos Lubos Pisar.

Disse cifre fortæller alt om Todd Bjorkstrands forsvarende mestre.

AL-Bank Ligaen:

Rødovre Mighty Bulls – Frhavs White Hawks 2-3 (1-1, 1-0, 0-1, 0-1)

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu