ANNONCE

Frisør dræbt på sit arbejde

29. september 2020 18:29 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk og Ritzau Info

En frisør er blevet dræbt. Han blev tirsdag skudt ved højlys dag i frisørsalon.

Frisør dræbt på sit arbejde
En mandlig frisør blev skuddræbt på sit arbejde tirsdag. Foto: Presse-fotos.dk

Københavns Politi afslører tirsdag eftermiddag, at den mand, der i en frisørsalon på Mørkhøjvej i Brønshøj ved højlys dag blev skudt flere gange, er død.Det sker på Twitter.

“Skudofferet, en 20-årig mand, er afgået ved døden. De pårørende er underrettet”, skriver politiet, der samtidig efterlyser vidner til det brutale skyderi. Ifølge Ekstra Bladet var flere elever på nærliggende Nørre Gymnasium i stand til at høre skudløsninger – og så personer løbe ind og ud af salonen.

Avisen skriver desuden, at den dræbte arbejdede som frisør i salonen, der hedder Salon Ørn. Newsbreak.dk forsøgte tidligere på dagen at få yderligere oplysninger om hændelsen ved Københavns Politi, der henviste til Twitter. Tirsdag aften har Ritzau dog talt med vicepolitiinspektør Knud Hvass.

– Der er affyret flere skud, men jeg kan ikke sige, hvor mange det drejer sig om, fortæller vicepolitiinspektør Knud Hvass, der er leder af afdelingen for organiseret kriminalitet ved Københavns Politi. Han kan sidst på eftermiddagen ikke sige, om offeret blev ramt af et enkelt eller flere skud.

På fri fod

Efter skyderiet flygtede gerningsmanden til fods fra frisørsalonen. Han er endnu på fri fod, fremgår det.

– Men om han er flygtet videre i en bil eller på anden måde, ved jeg ikke, siger Knud Hvass, der endnu ikke har et brugbart signalement af gerningsmanden.

Området omkring Brønshøj og Husum har i årets løb dannet ramme om en række blodige opgør i en bandekonflikt, der har ført til flere skyderier og to drab.

Den 27. marts blev en 24-årig mand påkørt af en bil på et stisystem ved Vestvolden i Husum. Offeret søgte tilflugt i en lejlighed i Søborg, hvor han senere blev fundet død. Siden er en 28-årig mand fra bandemiljøet blevet fængslet for drabet.

Søger vidner

Konflikten krævede den 8. april sit andet dødsoffer. En 22-årig mand blev skudt og dræbt foran en boligblok på Åfløjen i Husum. Ifølge politiet havde gerningsmændene ligget på lur og ventet på deres offer i længere tid.

Den blodige konflikt udspiller sig mellem en gruppe fra Husum på den ene side og flere medlemmer af den forbudte bande Loyal To Familia på den anden, har Ritzau tidligere erfaret. Om drabet på den 20-årige mand i frisørsalonen er sket som led i en bandekonflikt er dog uvist.

– Det er for tidligt at sige noget om, lyder det fra vicepolitiinspektør Knud Hvass.

Politiet vil meget gerne høre fra vidner, der har set noget i forbindelse med skyderiet. Det kan ske ved at ringe 114 eller henvende sig til den mobile politistation, som bliver sat op ved Mørkhøjvej 67 fra klokken 18 til 20 tirsdag aften.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu