Frustreret Landin: Stresset og underligt

24. januar 2013 08:53 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Frustreret Landin: Stresset og underligt
Landsholdsmålmand Niklas Landin understreger, at han ikke har beskyldt DHF for pamperi.

Niklas LAndin

Niklas Landin stod en fremragende kamp i det danske mål onsdag aften, og han var manden, der holdt de ungarske skytter fra fadet, da det danske forsvar mistede pusten i kampens afgørelse.

 

Men det var ikke en Niklas Landin, der stod med armene over hovedet, da han mødte den danske presse efter sejren i kvartfinalen.

Læs også – Vi tror på dansk VM-guld

– Jeg er ikke helt tilfreds. Det var en stresset og underlig kamp. Det er pisse irriterende, at de kommer tilbage. Vores angreb bliver meget anspændt. Men jeg er selvfølgelig lettet over, at vi er i semifinalen. Vi er outsidere, men vi vil have mere nu. Det kan være, det gør, at det ikke bliver så anspændt, sagde Landin og tilføjede med et smil:

– Mikkel har i hvert fald gemt et par mål til næste kamp. Det har han sagt til mig, lød det.

Læs også – Majestæten: Har ømme stænger

Et par mål fra Mikkel Hansen og en Landin-mur i målet bliver også nødvendigt, hvis Danmark skal besejre Kroatien, som stensikkert satte de forsvarende olympiske- og verdensmestre fra Frankrig til vægs med 30-23 i deres kvartfinale og indtil videre har virket suveræne.

Læs også – Danmark klar til semifinale efter drama

Semifinalen vil samtidig være Danmarks mulighed for at revanchere den ydmygelse, som de løb ind i mod Kroatien ved Ol i London, hvilket er danskernes side møde med kroaterne. Her blev Danmark fuldstændig udspillet og endte med at tabe med 11 mål.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu