ANNONCE

Frygtede det værste efter fund

1. januar 2021 14:56 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk og Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Fundet af en cykel på dæmning medførte større udrykning.

Frygtede det værste efter fund
Fundet af en grå damecykel med mælkekasse bagpå vækker bekymring. Foto: Presse-fotos.dk

Opdatering:

Fyns Politi har fredag eftermiddag afblæst eftersøgningen omkring Siødæmningen.

Eftersøgningen startede, da en bilist omkring 04.10 så en person komme cyklende på en cykel. 20 minutter senere mødte bilisten cyklen igen, men ikke cyklisten.

Som følge heraf rykkede politiet ud for at undersøge sagen. Man konstaterede, at cyklen ikke var låst, eller punkteret, bare efterladt.

Politiet skriver på Twitter fredag eftermiddag, at eftersøgningen er afblæst, fordi vedkommende, der forlod cyklen fredag morgen, har fulgt politiets opfordring og givet lyd fra sig.

Original artikel:

En grå damecykel er fundet efterladt midt på Siødæmningen tidligt fredag morgen.

Det har sat gang i en eftersøgning, fordi det frygtes, at der er sket en drukneulykke.

En bilist så klokken 04.10 en person på dæmningen komme cyklende på netop den cykel, men da bilisten vendte retur 20 minutter senere, var der kun cyklen at se.

Fyns Politi skriver på Twitter klokken 5.45, at cyklen er blevet fundet midt på dæmningen. Vagtchef Milan Holck Nielsen fortæller klokken 9.15 til Newsbreak.dk, at cyklen blev fundet stående op ad gelænderet ulåst – og er ikke punkteret.

“Kender du til cyklen eller dens ejer, så ring 114”, står det.

– Vi kan ikke be- eller afkræfte noget som helst lige nu, siger vagtchefen til Newsbreak.dk. Politiet håber, at cyklens ejer vil give sig til kende.

Politiet har forsøgt at finde frem til en ejer ved hjælp af stelnummer, men det har ikke givet resultat. Der er heller ingen taxier, der har samlet personer op i området.

Ifølge beredskabsoversigten Odin, hvor beredskabernes udkald fremgår, er Beredskab Fyn kaldt til redning/drukneulykke klokken 05.42.

Beredskabet er rykket ud fra stationen i Rudkøbing.

Siø ligger mellem Tåsinge og Langeland i det sydfynske øhav.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu