ANNONCE

Frygteligt: Far smider sin syv måneder gamle søn ud fra bro

14. februar 2017 22:10 | Af: Louise Bennetzen, lb@newsbreak.dk

Et slagsmål om forældremyndigheden mellem forældrene kostede den lille dreng livet.

Frygteligt: Far smider sin syv måneder gamle søn ud fra bro
Billede af Tony Moreno efter han blev anholdt i 2015. Foto: HANDOUT / SCANPIX

Retssagen er begyndt for en mand, der er tiltalt for at have kastet sin egen søn ud fra en bro, og dermed forårsaget den lille drengs død. Det skriver CBS News.

Tony Moreno sloges om forældremyndigheden over sin syv måneder gamle søn Aaden. Det fik ham til sidst til at kaste sønnen ud fra en bro og selv hoppe i Connecticut-floden. Det var kun den ene af de to, der kom op af floden i live.

Ville have drengen for sig selv

Moreno sloges om forældremyndigheden mod drengens mor. 5. juli 2015 sendte han hende flere vrede beskeder. Heriblandt en, hvor der stod: “Nyd dit nye liv uden os. Han er død.”
To dage senere blev lille Aaden fundet i floden.

Politibetjenten Austin Smith fandt far Moreno på Arrigoni Bridge i Connecticut, fordi Morenos mor havde ringet til politiet. Hun sagde, at hendes søn var oprevet.

Juryen hørte fredag moderens opkald til alarmcentralen, hvor hun sagde, at Moreno ville hoppe ned i floden sammen med sin søn.

Mor, bror og politi kan intet gøre

Smith siger, at han nåede broen på samme tid som Morenos mor og bror. Betjenten råbte “stop”, inden Moreno klatrede over rækværket og hoppede i floden 27 meter under dem. Betjenten sagde også i retten, at man fandt en tom barnevogn, men de kunne ikke finde barnet, trods en eftersøgning.

Moreno har erklæret sig uskyldig i tiltalen for mord, ligesom han nægter at have udsat sin søn for fare. Morenos advokat, Norm Pattis, vil ikke modsige sig sin klients rolle i drengens død. Han har derimod sagt, at han vil gå efter en lavere straf ved drab.

En dommer tillod tidligere på ugen, at en indrømmelse, fra Moreno til politiet, mens han var på hospitalet for at komme sig fra sine skader, kan bruges som bevismateriale i sagen. Drengens mor, Adrianne Oyola, skal også vidne i sagen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu