Frygter alvorlig forbrydelse: 52-årig mand efterlyses af politiet

16. oktober 2018 13:43 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Lars Halvor Hermansen er stadig savnet, og nu har politiet nye oplysninger.

Det er stadig ikke lykkedes Nordsjællands Politi at finde den 52-årige Lars Halvor Hermansen, der blev efterlyst i offentligheden den 10. oktober. I den forbindelse sagde politiet, at der var frygt for, at Lars havde været udsat for en ulykke.

Tirsdag lukker politiet dog op for endnu flere oplysninger af den mere gruopvækkende slags. Den 52-årige, der har været forsvundet siden tirsdag den 18. september, er muligvis blevet offer for en alvorlig forbrydelse. I hvert fald kan det ifølge politiet ikke udelukkes.

Lars’ pårørende var senest i kontakt med ham omkring klokken 19 den 18. september. “Efterforskningen har vist, at Lars i forbindelse med kontakten befandt sig i eller omkring Farum”, skriver politiet nu.

Ved sin forsvinden kørte Lars Halvor Hermansen i en sort Seat Altea årgang 2007 på papegøjeplader med registreringsnummer AX 46 542, og den blev i forbindelse med den oprindelige efterlysning meldt fundet. Den stod på en parkeringsplads på Krathusvej mellem Frederiksborgvej og Bagsværd Sø i Bagsværd, hvor politiet kunne finde den torsdag den 4. oktober. Altså ved Hareskoven.

Siden har et vidne dog oplyst, at han har bemærket bilen stå parkeret samme sted allerede søndag den 30. september, så muligvis har den været parkeret der længe. Der har været foretaget søgning efter Lars Halvor Hermansen i området, hvor hans bil blev fundet, men det har været resultatløst.

Nordsjællands Politi søger derfor vidner, der har set Lars Halvor Hermansen eller hans bil i eller omkring Farum, Birkerød og/eller Værløse op til eller omkring tidspunktet, hvor han forsvandt.

“Borgere, som har oplysninger om Lars Halvor Hermansen og dennes færden på dagen, hvor han forsvandt, bedes kontakte Nordsjællands Politi på telefonnummer 114. Nordsjællands Politi hører også gerne fra borgere, som ønsker at være anonyme”, skriver politiet og lægger dermed vægt på, at der er tale om en særlig potentiel prekær sag.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu