Fuglsang sat af favoritterne i Catalonien Rundt

18. marts 2013 17:17 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Fuglsang sat af favoritterne i Catalonien Rundt
Billede mangler

Han er lige kommet sig tids nok fra et maveonde til at kunne køre med i Catalonien Rundt, men Jakob Fuglsang magtede dog ikke at følge med, da forhåndsfavoritterne først trådte igennem.

Som så mange gange tidligere i denne sæson, så var det Team Sky, der begyndte med at sætte tempo, da feltet ramte den sidste stigning på 1. etape af Catalonien Rundt. Kategori-3-stigningen markerede begyndelsen på de sidste 30 kilometer, og det var her Bradley Wiggins valgte at træde frem i front af feltet, og træde til som Wiggins kan. Det gjorde, at 14 mand rev sig fri af hovedfeltet.

Blandt dem var favoritterne Alejandro Valverde, Robert Gesink, Michele Scarponi og Joaquim Rodríguez, men det var primært Bradley Wiggins, der viste storform.

Det var da også briten, som i sidste ende åbnede spurten med Daniel Martin på slæb. Kort får målstregen suste Gianni Meersman fra Omega Pharma-Quick Step dog forbi dem begge og vandt 1. etape af Catalonien Rundt med. Jakob Fuglsangs holdkammerat Valerio Agnoli blev nummer to, mens Valverde blev treer og Wiggins sekser.

Hovedfeltet med Jakob Fuglsang kom ind 28 sekunder efter frontgruppen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu