Fuld 17-årig bilist slukker strømmen for flere hundrede huse

16. september 2018 12:06 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

En 17-årig pige fra Sønderjylland har ikke fået den bedste start på livet som bilist, efter hun natten til søndag påkørte en transformatorstation - påvirket af alkohol.

Fuld 17-årig bilist slukker strømmen for flere hundrede huse
Den 17-årige kan både se frem til en bøde for at køre i påvirket tilstand - og for at køre uden opsyn af en voksen som 17-årig. (Foto: Arkiv)

Der er de aftener, man gerne vil glemme. Og så er der dem, man rigtigt, rigtigt gerne vil glemme. En af de sidstnævnte må en 17-årig pige fra Sønderjylland have haft, da hun natten til søndag påkørte en transformatorstation i Vejle, skriver Vejle Amts Folkeblad.

For den 17-årige har forårsaget, at 261 husstande i kvarteret omkring transformatoren har været uden strøm hele natten. Strømmen skulle dog være vendt tilbage omkring klokken 11.30 søndag.

Og ikke nok med, at den 17-årige slukkede for strømmen og har foråsaget buler i bilen – så viste det sig også, at hun var påvirket af alkohol.

Det fortæller vagtchef hos Sydøstjyllands Politi Halfdan Kramer til Vejle Amts Folkeblad:

– Hun slap tilsyneladende uskadt fra uheldet. Det ser ud til, at bilen kom i slinger og ramte transformatorstationen med bagenden. Patruljen på stedet tog hende med på stationen for at få taget en blodprøve. Her blev hun senere hentet af en pårørende, fortæller vagtchef Halfdan Kramer fra Sydøstjyllands Politi til avisen.

Udover en forventlige dom for spritkørsel har den 17-årige pige også overtrådt endnu en paragraf; det er nemlig ikke tilladt for 17-årige at køre alene i bilen, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Og mon ikke, der også vanker en straf derhjemme…

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu