ANNONCE

Fuld kvinde holdt fast i bil-nøglerne

21. januar 2021 15:42 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En 39-årig kvinde blev vred, da betjent ville tage nøglerne til hendes bil - som kvinden ikke selv have kørt

Fuld kvinde holdt fast i bil-nøglerne
En bilnøgle førte til, at en betjent fik slag. Genrefoto: Colourbox

En kvindelig betjent blev ramt af et slag fra en 39-årig kvinde, der var noget vred over, at ordensmagten påkaldte sig nødret og ville inddrage nøglen til kvindens bil, som hun efter bedste vurdering ikke var i stand til at føre.

Det samme gjorde sig i øvrigt gældende for den 30-årige mand, der rent faktisk var blevet stoppet i bilen, skriver Midt- og Vestsjællands Politi i sin døgnrapport torsdag. Bilen blev standset på Kalundborgvej ved Tuse klokken 03.36.

Her viste det sig, at den 30-årige chauffør var frakendt førerretten, og det blev han naturligvis sigtet for. Problemet opstod, fordi de tre øvrige personer i bilen, her iblandt den 39-årige ejer, ikke var i stand til at køre den videre.

Passagererne var nemlig påvirket af spiritus i en grad, så de i hvert fald ikke måtte køre bil. Her besluttede betjentene sig for at tage nøglerne, så ingen af dem kørte videre fra stedet i bilen.

Denne beslutning var bilejeren ikke tilfreds med, og hun nægtede at udlevere bilnøglen. Efter flere mundtlige henstillinger om at udlevere bilnøglen ville en kvindelige betjent tage nøglen fra den 39-årige, men hun satte sig til modværge. Den kvindelige betjent blev herunder ramt af slag i ansigtet af den 39-årige, som var ophidset og udadreagerende“, skriver politiet.

Kvinden blev anholdt og sigtet for vold mod tjenestemand. Den 30-årige, der uretmæssigt havde først bilen, blev sigtet for at køre uden førerret.

Betjenten kom ikke til skade ved episoden. Den 39-årige, der var taget med på stationen til afrusning og senere afhøring, blev løsladt torsdag formiddag efter sagsbehandling, men hun er fortsat sigtet i sagen. De sigtede vil senere høre mere fra politiet i deres sager.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu