Fuld mand forsøgte at sprænge ekskæreste i luften

16. februar 2013 10:08 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Fuld mand forsøgte at sprænge ekskæreste i luften
Billede mangler

En 50-årig mand forsøgte natten til lørdag at sætte en brat stopper for en uoverensstemmelse med sin ekskone. Det skete på Jernbanegade i den lille by Dybvad, der ligger mellem Aalborg og Frederikshavn, skriver bt.dk.

 

De havde skændtes tidligere på aftenen, hvilket havde udløst slagsmål. Og da den 50-årige mente, at nu måtte det hele være nok, hentede han en 11 kilos gasflaske og slæbte den til ekskærestens opgang, hvor hun bor sammen med sin mand.

Han slog toppen af gasflasken og monterede en sprængningsanordning på den. Det ambitiøse hævnforsøg kiksede heldigvis. Gerningsmanden var da heller ikke helt appelsinfri.

»Nu sprang gasflasken ikke, men hvis den var blevet stående på den måde, så kunne der have sivet gas ud, så det til sidst var sprunget af sig selv. Og så ville det altså give et brag, der kan høres helt ovre på redaktionen i København,« siger Per Jørgensen, vagtchef ved Nordjyllands Politi, til bt.dk.

Nordjyllands Politi fremstiller i løbet af lørdag den 50-årige i grundlovsforhør. Han er sigtet for at have bragt andres liv og førlighed i fare.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu