Fuld spøgelsesbilist kørte rundt med datter

24. marts 2013 07:15 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Fuld spøgelsesbilist kørte rundt med datter
Foto: Colourbox.

Politiet i Nordjylland stoppede natten til søndag en beruset spøgelsesbilist på motorvejen, efter at han havde ramt to andre køretøjer, oplyser vagtchef Poul Badsberg.

 

»Klokken tre i nat fik vi en anmeldelse om et færdselsuheld på motorvejen nord for Limfjordstunnelen. Det viser sig, at der var tale om en spøgelsesbilist, som kom kørende mod syd i nordgående retning. Han kørte formentlig med slukkede lygter og høj fart. Først snitter han en bil, der kom imod ham, og derefter påkører han en anden, der forsøger at undvige ham. Der får han sit forhjul rykket af, og bilen standser så 150-200 meter længere fremme,« fortæller vagtchefen og fortsætter:

»Der er ingen personskade, heldigvis, men hans promille lå på 1,43, viste alkometeret. Men det værste er sådan set, at hans fem-årige datter sad på sædet ved siden af. Der skete heldigvis ikke noget med hende.«

Manden er nu anbragt i detentionen, og politiet tager sig af pigen, indtil de sociale myndigheder i hovedstadsområdet, hvor manden bor til daglig, har været inde over sagen.

Politiet ved ikke, hvor hurtigt den berusede mand kørte, men de bilister, som han var tæt på at torpedere på motorvejen, har oplyst, at han kørte med meget høj hastighed.

Ifølge Poul Badsberg skal politiet nu tage stilling til, om sprit- og spøgelsesbilisten skal fremstilles i grundlovsforhør. Da der ikke skete nogen personskade, er det endnu uafklaret, og manden selv har endnu været ganske usamarbejdsvillig, fortæller vagtchefen.

»Han er meget virkelighedsfjern, han mener, at det er politiets skyld det hele,« siger han.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu