ANNONCE

Fulde bjørne gik amok i families hytte

7. august 2012 14:22 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Fulde bjørne gik amok i families hytte
Billede mangler

Sultne og tørstige bjørne tog for sig af retterne i en hytte i Norge for nylig.
Som forberedelse til efterårets jagtsæson havde den norske familie Borthen et stort lager af både mad og øl i deres hytte på Jarfjordfjellet. Og de fik sig noget af en overraskelse, da de dukkede op, skriver norske vg.no.
– Der var vel næsten hundrede dåser øl i hytten, og de fleste var tomme. Vi kunne tydelig se tandmærkerne efter bjørnene, siger Even Borthen Nilsen, som selv har studeret naturforvaltning og bjørne, til vg.no.
Spor fra bjørnene i form af hår og afføring vidner om deres tilstedeværelse, som formentlig har fundet sted i sidste uge. Bjørnene har revet ting ned fra væggene og revet et vindue ud af hængslerne for at bryde ind.
De har også knust en masse ting i hytten, og alt spiseligt har de gnasket i sig. Det lader endda til, at de har haft et muntert ophold.
I sengene var der nemlig rester af bjørnepels, og der var også rester efter chokolade rundt omkring. Noget tyder på, at de har væltet rundt efter at have tømt de store mængder øl.
– Jeg vil tro, at de er blevet lidt beduggede. De er jo ikke vant til at være berusede af alkohol, siger Borthen Nilsen til vg.no.
Kilde: vg.no

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu