Fulham vandt årets første kamp

1. januar 2013 16:01 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Fulham vandt årets første kamp
Billede mangler

2013 er kun lige skudt ind, men i England er de allerede i gang med næste runde i Premier League.
 BNB 01.01.13 | 15:51 | By: Kenneth Jensen, tipsbladet.dk
 
Årets første kamp stod mellem West Bromwich og Fulham, og den kamp slap udeholdet bedst fra, da det blev til en sejr på 2-1 i en ganske underholdende kamp.
 
Mens Daniel Agger scorede 2012’s sidste mål i Premier League, scorede Dimitar Berbatov 2013′ første, da han fem minutter før pausen udnyttede en mulighed til at sparke bolden under Ben Foster i West Bromwich-målet.
 
Efter pausen kom hjemmeholdet flyvende ud, og allerede fire minutter efter pausen var stillingen 1-1. Romelu Lukaku, der er lejet i Chelsea, skulle blot sætte en fod på Billy Jones’ tværpasning, efter at højrebacken havde snydt sin modstander. På reprisen lignede det en lille offside på belgiske Lukaku.
 
Han kunne også have gjort det til 2-1 til hjemmeholdet, men David Stockdale lavede en fin redning på forsøget fra belgieren, og returen sparkede West Bromwich på stolpen.
 
I stedet snød Fuham hjemmeholdet efter 58 minutter, da Bryan Ruiz med en lang aflevering fandt Alexander Kacaniklic. Svenskeren snød to forsvarsspillere og havde ikke problemer med at sparke bolden under Ben Foster, der var kommet underligt langt ud af målet.
 
West Bromwich pressede godt på, men kom ikke på tavlen igen trods gode chancer til blandt andre Romelu Lukaku.
 
Med sejren rykker Fulham op som nummer 12 med 24 point – i hvert fald til de andre hold spillet i 21. spillerunde – mens West Bromwich, der er gået lidt i stå efter en god sæsonstart, er nummer syv med 33 point.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu