ANNONCE

Fundet bevidstløs: Nu er han død

31. december 2020 17:22 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Havde netop meldt ud, han havde fået det bedre. Så døde han.

Fundet bevidstløs: Nu er han død
Breakdance-stjernen Adolfo 'Shabba-Doo' Quiñones døde helt uventet onsdag den 30. december. Han blev 65 år. Foto:Golan-Globus Productions/Ronald Grant Archive/Ritzau Scanpix

Den amerikanske skuespiller og breakdance-superstjerne Adolfo ‘Shabba-Doo’ Quiñones er gået bort. Han døde pludseligt onsdag den 30. december. Det skriver blandt andet TMZ.

Ifølge mediet blev han fundet bevidstløs af en ‘roommate’ i sit hjem i Los Angeles og vågnede aldrig op.

TMZ skriver også, at ‘Shabba-Doo’ netop var blevet testet negativ for covid-19 efter han følte sig syg. Han havde sågar dagen før han døde, via Instagram fortalt sine fans, at han heldigvis havde fået det bedre og nu blot var lidt forkølet og træt.

“Jeg har fået det bedre. Er bare lidt sløj på grund af forkølelse. Men den gode nyhed er, at jeg er blevet testet negativ for covid-19,” skrev han i opslaget, der var ledsaget af et billede, hvor han ligger smilende i sin seng.

Adolfo ‘Shabba-Doo’ Quiñones nåede berømmelsen tinder i 1980’erne, efter han var med i kult danse-filmene ‘Breakin’ og ‘Breakin 2: Electric Boogaloo’.

Ud over en karriere i filmverdenen har han også gjort sig som koreograf. Det var for eksempel ham, der stod for dansen i Lionel Richies ‘All Night Long’ musik-video, hvor han i øvrigt også selv var blandt danserne.

Adolfo ‘Shabba-Doo’ Quiñones var gift og blev skilt to gange. Først med Gwendelyn Powell og siden Lela Rochon. Han efterlader sig en søn og en datter.

Han blev 65 år.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu