ANNONCE

Fundet død af manden

28. september 2020 20:32 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Endnu en japansk stjerne er gået bort. Takeuchi Yuko blev 40 år.

En japansk skuespiller ved navn Nakabayashi Taiki gjorde et forfærdeligt fund søndag morgen. Ifølge Variety lå hans 40-årige kone, skuespilleren Takeuchi Yuko, død i parrets hjem – en lejlighed i Tokyo.

Sammen har de en dreng, der blev født i januar. Yuko har ikke umiddelbart efterladt et afskedsbrev, men ifølge Variety formodes det kraftigt, at der er tale om selvmord. Hendes profil hos agent-firmaet Stardust Promotion er endnu ikke opdateret.

Hvis det viser sig, at der som antaget er tale om selvmord, vil det være det seneste i en række af andre selvmord indenfor den japanske underholdningsindustri på kort tid. For eksempel, skriver Variety, at skuespiller Ashina Sei også tog sit liv i september. Miura Harumi gjorde det i juli, og Kimura Hana i maj.

Ifølge Japantoday har Yuko hængt sig.

Selvom hendes navn nok ikke vækker den store genklang herhjemme, så er der tale om en af Japans store stjerner. Listen over film- og TV-roller er alenlang, og det samme er oversigten over priser og andre titler, der er tilfaldet den 40-årige skuespiller.

Hun har desuden lagt japansk stemme til Kate Winslets karakter Rose i gigant-filmen Titanic.

Fakta

Søg hjælp

Her får du fakta om selvmord og viden om, hvordan du søger hjælp.

2254 mænd og 792 kvinder valgte i årene fra og med 2010 til og med 2014 at tage deres eget liv. Det er godt 600 selvmord om året.

Livslinien fører hvert år mere end 14.000 samtaler med pårørende til folk, der overvejer at tage deres eget liv – folk, der overvejer at tage deres eget liv og folk, der er i færd med at gennemføre et selvmordsforsøg.

Du har mange muligheder for at få hjælp, hvis du overvejer at tage dit eget liv. Du kan ringe til Livslinien på 70 201 201 – din egen læge og mange, mange andre. Se eventuelt Livsliniens oversigt over rådgivningstilbud.

Er du pårørende til en, der har begået selvmord, findes der også foreningen Efterladte.dk.

 

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu