ANNONCE

Fundet død i sin seng

17. august 2020 21:33 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Producer- og skuespillertalentet Ash Christian er død - han blev kun 35 år.

Fundet død i sin seng
Ash Christian er død. Han blev kun 35 år. Foto: Scanpix

Skuespiltalentet Ash Christian, der både producerede og spillede med i flere TV-serier, blev torsdag lokal tid fundet død i en seng. Det skriver amerikanske underholdningsmedier som eksempelvis Variety.

Christian opholdt sig i Puerto Vallarta, Mexico, da han blev fundet død. Han blev bare 35 år gammel.

Generelt er alting sket i en tidlig alder for skuespilleren, der efter en periode med roller i flere TV-serier fandt sit kald som producent.

Som 19-årig var han med i filmen Fat Girls, der vandt ved en prisuddeling på Tribeca-filmfestivalen. I 2014 var det Christian selv, der vandt en såkaldt Daytime Emmy for en film, han havde produceret.

Efterfølgende spillede han med i flere TV-serier – heriblandt Law and Order – og begyndte altså at producere film i stedet.

– Arbejdet var altid sjovt sammen med Ash. Den effekt havde han på folk. Jeg vil savne min gode ven, som jeg ved, mange andre også vil. Verden har mistet en talentfuld manuskriptforfatter/instruktør/producer, men vigtigst – også en fantastisk person, der havde så meget mere liv at give af, siger Jordan Yale Levine, der er Christians kollega.

De to har senest arbejdet på filmen Burn fra 2019.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu