ANNONCE

Fundet død

6. august 2020 21:53 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En 23-årig kvinde kendt fra Netflix-dokumentar er død

Fundet død
Daisy Coleman blev brutalt voldtaget efter en fest. Nu har hun taget livet af sig. Foto: Netflix

En 23-årig kvinde kendt fra en kontroversiel dokumentarfilm på Netflix er tirsdag fundet død. Hun har ifølge sin mor begået selvmord, skriver amerikanske medier – for eksempel TMZ.

Kvinden, Daisy Coleman, blev kendt som en af hovedpersonerne i dokumentaren Audrie and Daisy, der handler om teenagepiger, der blev udsat for grove voldtægter.

Som 14-årig i 2012 blev nu afdøde voldtaget i forbindelse med en fest, lyder det fra familien. Ingen blev dømt i sagen.

Dokumentaren handler blandt andet om, hvordan familien klarer efterdønningerne af sagen og ikke mindst, hvordan samfundet vendte Daisy ryggen.

Desuden handler den om Audrie Pott, der ligeledes blev voldtaget i 2012. Hun begik selvmord bare 10 dage senere.

– Daisy kom sig aldrig over, hvad de drenge gjorde ved hende, og det er ikke rimeligt. Min datter er væk, fortklarer moderen ifølge TMZ.

Fakta

Søg hjælp

Her får du fakta om selvmord og viden om, hvordan du søger hjælp.

2254 mænd og 792 kvinder valgte i årene fra og med 2010 til og med 2014 at tage deres eget liv. Det er godt 600 selvmord om året.

Livslinien fører hvert år mere end 14.000 samtaler med pårørende til folk, der overvejer at tage deres eget liv – folk, der overvejer at tage deres eget liv og folk, der er i færd med at gennemføre et selvmordsforsøg.

Du har mange muligheder for at få hjælp, hvis du overvejer at tage dit eget liv. Du kan ringe til Livslinien på 70 201 201 – din egen læge og mange, mange andre. Se eventuelt Livsliniens oversigt over rådgivningstilbud.

Er du pårørende til en, der har begået selvmord, findes der også foreningen Efterladte.dk.

 

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu