ANNONCE

Fyldt med mider: Sådan gør du topmadrassen ren

4. april 2021 19:53 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

En topmadras er både en luksus og en sand bakteriebombe. Derfor er det vigtigt løbende at gøre topmadrassen ren.

Du bruger den hver eneste dag og den tilføjer ekstrem meget komfort i dit liv. Topmadrassen er et af de typer sengeudstyr, der er vundet mest frem gennem årenes løb, men selvom den bliver flittigt brugt, så er det de færreste, der gør den rent ofte nok.

En topmadras er nemlig en ren og skær bakteriebombe, der kan være fyldt med husstøvmider, sved, kropsvæsker og snavs. Du renser måske din madras et fåtal af gange i dens levetid, men topmadrassen kræver altså væsentlig mere pleje.

Og nu tænker du sikkert, jamen skal den ikke bare en tur i vaskemaskinen? Det korte svar er nej – det kan den nemlig ikke. Derfor er du nødt til at planlægge rengøringen af topmadrassen, og her er eksperternes råd altså, at man starter tidligt om morgenen med at gøre den rent.

Cleanipedia har set nærmere på, hvordan man får madrassen både ren og fri af lugte.

I galleriet øverst kan du se de simple og nemme tips.

Rigtigt grej

Når man trækker i rengøringshandskerne, så er det meget vigtigt at have det helt rigtige grej.

Når soveværelset skal have en tur, så er der nogle helt bestemte ting, som du skal have som en del af dine rengøringsprodukter.

Vigtigst er det faktisk at have en mikrofiberklud, som kan fange alle støvpartiklerne i soveværelset. Dernæst er det en godt at have en universelrengøring, som kan bruges i soveværelset.

For soveværelset er det også vigtigt at have en støvsuger, og hvis du har trægulve er en moppe også god at have.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu