ANNONCE

Fynboer i partnerskab med storkunde i New York

29. oktober 2011 09:07 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Fynboer i partnerskab med storkunde i New York
Billede mangler

Den fynske IT-leverandør Team Onlines amerikanske fremstød fik endnu mere vind i sejlene, da virksomheden i den forgangne uge indgik en formel aftale med Lifespire, New Yorks fjerde største leverandør af sociale ydelser til handicappede.
Aftalen blev beseglet ved et arrangement på Lifespires træningscenter for udviklingshæmmede i Harlem i overværelse af HKH Kronprinsen og Kronprinsessen.
Kronprinseparret fik blandt andet en rundvisning på institutionen, der beskæftiger ca. 75 udviklingshæmmede og en præsentation af Bosted System, og det fik positive ord med på vejen af Kronprinsen:
– Det er meget inspirerende at se, hvordan fremtiden kan komme til at se ud her på Lifespire, sagde Kronprinsen og tilføjede, at samarbejdet mellem Team Online og Lifespire naturligvis er vigtigt for alle brugere, medarbejdere og pårørende på Lifespire men også for det amerikanske healthcare-system som sådan.
 Videreudvikle organisationen
Administrerende direktør og præsident for Lifespire Inc., Mark van Voorst, mener da også, at samarbejdet med Team Online kan være med til at videreudvikle hans organisation til gavn for de handicappede i USA:
– Vi har en lang tradition for at anvende IT i vores organisation for at forbedre vores service, så vi sagde naturligvis ja tak, da vi blev kontaktet af Team Online, som gerne ville vise deres system.
Det førte til dagens samarbejdsaftale, som jeg er sikker på vil kunne føre til, at vi sammen med Team Online kan blive en af de ledende organisationer på vores område i USA, sagde Mark van Voorst og tilføjede, at USA lige som Europa står over for den situation, at udfordringerne på det sociale område er større end resurserne
– Og det problem kan vi kun løse ved at blive mere effektive, sagde Mark van Voorst.
Non-profit organisationen Lifespire i New York kan i år fejre 60. års fødselsdag og har mere end 1500 ansatte, der hver dag leverer sociale ydelser til 5000 new yorkere på bo- og dagtilbud.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu