ANNONCE

fyrværkerifusk: Politiet ransager T. Hansen

16. februar 2012 19:01 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
fyrværkerifusk: Politiet ransager T. Hansen
Billede mangler

“T. Hansen. Så kører det for dig”
 
Mange kender formentlig virksomheden T. Hansen, som blandt andet sælger autoudstyr, fra ovenstående tv-slogan, som har forsøgt at placere T. Hansen i forbrugernes bevidsthed.
 
Men T. Hansen figurerer også i politiets bevidsthed, og man må konstatere, at det ‘ikke kører’ for T.Hansen, når det gælder om at overholde loven.
 
Fyns Politi har nemlig i samarbejde med lokale politiafdelinger ransaget en række T. Hansen-lokaliteter, fordi virksomheden mistænkes for at overtræde fyrværkerilovgivningen, skriver Fyens Stiftstidende.
 
Politiet bekræfter, at der er blevet beslaglagt både dataudstyr og fyrværkeri under ransagningerne, men ønsker ikke at komme ind på, hvilken slags fyrværkeri, der er tale om.
 
T. Hansen kom i slutningen af sidste år i mediernes søgelys, da det blev afsløret, at virksomheden solgte ulovligt, kinesisk fyrværkeri, som T. Hansen ompakkede for at få det til at se lovligt ud.
 
Problemet var, at fyrværkeriet af mærket ‘Kansas City’ var i fare for at vælte og derfor kunne være farligt at anvende.
 
Ekstra Bladet afslørede dengang, at virksomhedens direktør, Bent Jensen, var indblandet i den ulovlige praksis, og han forsikrede efterfølgende over for avisen, at T. Hansen fremover ville følge reglerne.
 
“Vi beklager det skete og har truffet foranstaltninger, som gør, at det ikke kommer til at ske igen. Vi skal understrege, at alt andet fyrværkeri, som sælges fra T. Hansens fyrværkeriudsalg er godkendt af Sikkerhedsstyrelsen,” sagde han til Ekstra Bladet.
Kilde: Fyens Stiftstidende, Ekstra Bladet
 

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu