Gå i banken i Kvickly Irma og Fakta

27. april 2012 00:25 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Gå i banken i Kvickly Irma og Fakta
Billede mangler

FDB klar til at købe bank og drive den gennem Kvickly, Fakta, Irma og Brugsen-forretningerne – på samme måde som postbutikkerne.
 
Står det til FDB så kan kunderne i landets COOP-butikker i nær fremtid også ordne deres bankforretninger samtidig med, at de køber ind.
 
Ifølge Morgenavisen Jyllands-Posten er FDB nemlig slet ikke afvisende over for, at udvide dagligvarehandlen med bankforretninger. Det kunne ske gennem opkøb af en eksisterende bank og så drive den gennem de mange dagligvarebutikker.
 
– Der er rigtigt mange byer, der mister posthuse og bankfilialer, og vi har allerede overtaget posthuset mange steder. Vi har jo alligevel åbent hver dag, så hvorfor ikke købe en bank og drive filialer i butikkerne, siger FDB og COOPs bestyrelsesformand, Lasse Bolander.
 
Det e r COOPs gode bundlinjeresultater gennem de seneste fem år, der får bestyrelsesformanden til at drømme om udvidelse. Alene sidste år havde Coop og brugsforeningerne et overskud på 545 mio. kr.
– Vores økonomiske situation er blevet så god, at Der er råderum til at købe op. Der står ikke nogen steder, at vi kun skal drive dagligvarehandel, siger Lasse Bolander.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu