ANNONCE

Gaardbo og konen går hver til sit

17. januar 2021 20:31 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Jens Gaardbo og hustruen separeres

Gaardbo og konen går hver til sit
Jens Gaardbo og hustru Pernille skal skilles. Foto: Scanpix

Jens Gaardbo, der for kort tid siden blev fyret fra TV2 News på grund af en omstridt advokatundersøgelse med fokus på krænkelser på TV2, er blevet separeret fra sin hustru Pernille. Det oplyser parret til både BT og Ekstra Bladet i en pressemeddelelse.

Ifølge den nu tidligere TV2-vært har bruddet ikke direkte været anledt af hans afskedigelse fra TV2.

“Som det er de fleste bekendt, måtte jeg i december forlade min stilling på TV2 News. Det er vigtigt for os begge at fastslå, at min afskedigelse og baggrunden for afskedigelsen ikke er den direkte årsag til vores separation. Pernille har kendt til sagen i detaljer og været en stor støtte for mig i hele forløbet”, skriver Gaardbo.

Parret oplyser, at de er på god fod og stadig bor under samme tag. De regner med at flytte hver til sit i løbet af foråret. Der er ingen tredjepart involveret i beslutningen om at gå fra hinanden.

Jens og Pernille Gaardbo, der har været gift siden 1996, har sammen en voksen søn.

Smidt ud

Som Gaardbo selv gør opmærksom på, blev han fjernet fra TV2 på grund af sager, hvor han udviste dårlig dømmekraft for en del år siden. Da var han nyhedschef på TV2. Hans fratrædelse er en udløber af, at TV2 i efteråret igangsatte en undersøgelse om sexisme og kulturen på tv-stationen.

TV2 oplyste ikke, hvad Jens Gaardbo konkret har gjort, men han bekræfter selv i pressemeddelelsen at have overtrådt TV2’s personalepolitik.

– Det er ganske vist længe siden, og tiden var en anden. Men jeg er enig i, at der var eksempler på dårlig dømmekraft, og at jeg i visse tilfælde opførte mig forkert. Det var ikke i overensstemmelse med den værdighed, der bør være i jobbet som leder – eller i jobbet som et af stationens ansigter udadtil. Det tager jeg nu ansvaret for og konsekvensen af, udtalte Jens Gaardbo i en pressemeddelelse.

Den pågældende undersøgelse blev sat i søen, efter at flere kvinder stillede sig frem og fortalte om krænkende oplevelser hos TV2. Siden er også Jes Dorph blevet fjernet fra skærmen i TV2.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu