ANNONCE

Galleri: Dansk rigmand køber Lamborghini til 8,5 millioner kroner

18. juli 2014 19:46 | Af: Redaktionen, newsbreak.dk
 
Galleri: Dansk rigmand køber Lamborghini til 8,5 millioner kroner
Supersportsvognen skal erstatte en Ferrari og en Porsche på kendt dansk rigmands Mallorcaresidens. Den er solgt af direktør Carsten Trapp fra Carclub. Foto: PR.

Carclub A/S leverer Lamborghini Aventador Roadster til kendt dansk rigmands residens på Mallorca. Her skal supersportsvognen – med 700 hk og en topfart på 350 km/t – erstatte en Ferrari og en Porsche.

Bilforhandleren Carclub A/S, der har afdelinger i Kolding og Herning, har netop leveret en helt speciel bil. Det drejer sig om en Lamborghini Aventador i den eksklusive roadsterversion, som fremstilles i få hundrede eksemplarer, og som på danske plader koster omkring 8,5 millioner kroner. Kunden er en kendt rigmand, der ønsker at være anonym.

Ifølge forhandleren i Kolding er her tale om en af verdens mest imponerende supersportsvogne – og en bil, der af motorjournalister betegnes som den bedste Lamborghini nogensinde. Aventador Roadster fås kun i en begrænset periode, og lige nu er der omkring 16 måneders leveringstid fra fabrikken.

– Aventador erstatter Lamborghinis hidtidige topmodel, den legendariske Murciélago. Med 700 hk er den en af de absolut vildeste biler, man får lov til at køre på normale veje med. Selvom vi handler mange specielle biler, er det lidt af et særsyn at få lov til at sælge en, der går fra 0-100 på 2,9 sekunder og når 350 på toppen, fortæller direktør Carsten Trapp fra Carclub, der selv anbefalede kunden at gå efter en Aventador.

Fundet i Tyskland

Carclub fandt Lamborghinien via sit omfattende netværk i Tyskland. Da bilen med en kilometerstand på 2500 er brugt – om end meget lidt – undgår kunden både lang leveringstid og en afskrivning i ejerskabets første tid, der langt overgår de fleste danskeres årsløn.

– Vi sælger mange biler til formuende og kendte. Ud over at det klientel ønsker ekstra stor diskretion omkring deres køb, er deres grundlæggende krav ikke meget anderledes end hos vores andre kunder. Det handler stadig om hurtigst mulig levering og den bedst mulige pris, fortæller Carsten Trapp fra Carclub, der specialiserer sig i på bestilling at importere luksus- og specialbiler med mellem 1000 og 140.000 km på tælleren.

Bilerne kommer fortrinsvis fra det enorme tyske marked, hvor der konstant er omkring to millioner brugtvogne til salg.

Porsche og Ferrari i bytte

Lamborghinien skal erstatte to andre supersportsvogne på rigmandens Mallorcaresidens, hvor den kommer til at indgå i en imponerende bilpark. Som del af handlen skal Carclub således nu finde nye ejere til en koksgrå Ferrari California og en sort Porsche 911 Turbo. Selvom det er imponerede biler, der når 100 km/t på ca. 3,8 sekunder, giver bilparkens seneste tilføjelse stadig nemt baghjul til dem begge.

Lamborghinien er først fragtet fra Tyskland til Carclubs klargøringscenter, hvor den har gennemgået en masse tekniske og visuelle kontroller. Dernæst er bilen på ladet af en autotransporter kørt til Barcelona og sejlet til havnen i Palma de Mallorca. Herfra kørte Carsten Trapp selv Aventadoren til rigmandens villa og overrakte nøglerne til den nye ejer.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu