Galleri: Så lækker er Danmarks dyreste lejlighed

19. februar 2013 09:12 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Galleri: Så lækker er Danmarks dyreste lejlighed
Foto: kunlejligheder.dk

Man kan købe 67 ejerlejligheder for prisen af Danmarks dyreste lejlighed.

 

Hver måned skal der lægges over 80.000 kr. i nettoydelse, hvis man ønsker at købe Danmarks dyreste ejerlejlighed, der lige nu er udbudt på boligsiden.dk.

For halvanden gang det beløb kan man også købe en af landets billigste ejerlejligheder – vel at mærke til kontantprisen.

Tuborg Havnepark 18 i Hellerup nord for København er med en kontantpris på 18 millioner kroner nemlig p.t. Danmarks dyreste ejerlejlighed. Og selvom Danmarks dyreste lejlighed har stået til salg i syv måneder, har det ikke fået ejerne til at sænke prisen.

Har man til udbetalingen af herligheden på 218 kvadratmeter, skal man betale knap 84.000 kr. netto hver måned for at eje Danmarks dyreste lejlighed.

”Ser man på kontantprisen på de 18 mio. kr., som den dyrest udbudte ejerlejlighed koster, kan man få hele 67 af de billigste ejerlejligheder, som er til salg på Boligsiden.dk. Det vidner om betydningen af beliggenhed og stand, men alligevel springer det i øjnene, at man kan få en ejerlejlighed for 125.000 kr., fortæller Boligsidens kommunikationsdirektør Birgit Daetz.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu