ANNONCE

Galleriejer vil vise live-sex

23. august 2012 08:05 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Galleriejer vil vise live-sex
Billede mangler

En stueetage med nøgne croquis-modeller og en første etage, hvor fem personer viser live-sex på tre senge. Udstillingen “Blottet for skam” har fået stor medieomtale de seneste dage, og det er der flere grunde til.
Ud over at udstillingen viser et kontroversielt sex-liveshow er galleriejer Lars Schrøder blevet kraftigt kritiseret af tidligere kunstnere, som mener, at de i alt har op imod 300.000 kroner til gode hos iværksætteren.
En håndfuld af kunstnerne vil stille op uden for galleriet, der ligger i Funder nær Silkeborg, når udstillingen åbner torsdag aften klokken 19. Men det er helt ok, lyder det fra Lars Schrøder.
– Vi går alle sammen rundt med vores kampe. Den kamp, jeg har valgt at tage, er, at jeg vil prøve at rette op på skuden. Jeg har lavet rigtig mange fejl, da jeg startede som iværksætter, men dem kan jeg ikke lave om, siger han.
– Så jeg prøver på at nå dertil, hvor jeg på et tidspunkt kan gå rundt med oprejst pande overfor for eksempel de kunstnere, der har udstillet i galleriet, tilføjer han.
Blandt croquis-modellerne i stueetagen vil man kunne finde DR-værten Emil Thorup fra programmet Sexministeriet. Ovenpå vil der være to kvinder, der har sex, en mand og en kvinde, der har sex og en kvinde, der har sex med sig selv.
Projektleder på galleriet Anne Poulsen fortæller, at det kommer til at foregå sådan, at de har sex, ligesom hvis man gik ind i et soveværelse. Der er stillet tre senge op i det samme rum, hvor lagnerne vil blive krøllet i de tre timer udstillingen varer.
Lars Schrøder gør sig mange tanker om aftenens udstilling. Han håber, at folk tager godt imod værket, og så glæder han sig til at se DR-værten Emil Thorup.
– Succeskriteriet er, at det bliver en fantastisk aften for blandt andet Michael Iversen, der har lagt rigtig meget energi i det her værk. Der er ikke noget, jeg frygter. Jeg er gået ind i det her med alt at vinde og intet at tabe, siger han.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu