ANNONCE

Gammel mand skubbet ud af bus: Nu er han død

16. maj 2019 11:00 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

Flere uger efter episoden hvor den 74-årige mand blev skubbet ud af bussen, er han død som følge af de kvæstelser, han pådrog sig.

Advarsel: Videoen kan virke voldsom. Foto: Las Vegas Metropolitan Police.

En 74-årig ældre herre er død efter han tilbage i april blev skubbet ud af en bus og landede hårdt på fortovet i byen Las Vegas, USA.

Det oplyser Las Vegas Metropolitan Police Department i en pressemeddelelse.

Samtidig med pressemeddelelsen har politiet frigivet en overvågningsvideo, der tydeligt viser en kvinde skubbe den 74-årige mand ud af bussen. Han lander hårdt på fortovet – oven på sin rollator. Herefter ligger han helt stille og de andre passagerer i bussen ser forfærdede til.

Ofrets familie har i begyndelsen af maj måned orienteret politiet om, at den 74-årige mand er død som følge af de kvæstelser han pådrog sig, da han blev skubbet ud af bussen.

25-årig kvinde

Politiet har efterfølgende identificeret kvinden, der skubber manden, som den 25-årige Cadesha Bishop.

Hun kom angiveligt i en ophedet diskussion med den nu afdøde inden han skulle stå af bussen. Da han forsøgte at stå af skubbede Cadesha Bishop ham, så han faldt ud af bussen, landede på sin rollator og ikke rørte sig. Han døde cirka en måned efter episoden.

Las Vegas Metropolitan Police Department søger nu vidner til sagen mod Cadesha Bishop, der står over for anklager for drab på en ældre, sårbar, person.

Cadesha Bishop er tidligere dømt to gange for mindre forhold i 2014 og 2015.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu