ANNONCE

Gangbang og brugte mundbind: Carsten fik endelig corona

4. marts 2021 18:35 | Af: Maiken Krongaard, mk@newsbreak.dk

Efter en 11 måneder lang corona-jagt lykkedes det den selverklærede tabu-filosof at blive smittet i Brasilien

Gangbang og brugte mundbind: Carsten fik endelig corona
I 11 måneder har Carsten Graff gjort alt, hvad han kunne, for at få corona. Privatfoto.

Carsten Graff har rejst rundt i verden. Han har trykket hænder og krammet alle, som havde lyst. Han har taget på dates og delt mundvand med folk. Og han har været på stripbar og deltaget i et gangbang med 50 mennesker på en swingerklub.

Han er sågar troppet op ved massegrave og ligvognsoptog og har iført sig brugte mundbind. Alt sammen med et oprigtigt og inderligt håb om at blive smittet med coronavirus.

I 11 måneder har 59-årige Carsten Graff, som til daglig er forfatter, foredragsholder og selverklæret “tabu-filosof”, været på den vildeste jagt for at FÅ corona.

Og det lykkedes – langt om længe, som han selv siger – på et fancy femstjernet hotel i Brasilien.

Men hvorfor tage på denne mission? Det er det oplagte spørgsmål.

– Jeg ville finde ud af, om jeg kunne tåle at blive smittet med corona. Jeg ville ikke gå rundt i frygt og uvished. Jeg ville have en afklaring, siger en hæs Carsten Graff til Newsbreak.dk, da vi fanger ham via en forbindelse til Salvador i Brasilien.

– Det handler også om, at jeg ikke ønsker at få vaccinen. Min overlevelse på denne planet skal ikke afhænge af medicinalindustrien, fortsætter han.

Fik corona i trygge omgivelser

Carsten Graff mener, at det er paradoksalt, at det lige er på et femstjernet hotel, at han blev smittet.

– På hotellet gjorde de alt, hvad de kunne, for at gardere sig mod corona. Vi fik målt temperatur, og der var stramme regler for brug af mundbind og håndsprit, fortæller han og fortsætter:

– Alle var bange for at få corona. Nogen gange går det jo sådan, at man bliver indhentet af det, man frygter.

I fire-fem dage havde Carsten Graff en smule feber, var træt og mistede appetitten. De efterfølgende dage svedte han og mærkede, at energien kom og gik. Efter syv-otte dage var han nogenlunde frisk igen.

Og ud over den vedholdende hæshed er Carsten Graff i dag symptomfri.

-Vi skal da leve!

De fleste gør, hvad de kan, for at undgå at blive smittet med coronavirussen. Man tager sine forholdsregler, passer på og følger myndighedernes retningslinjer. Men altså ikke Carsten Graff.

– Coronakrisen er efterhånden blevet et globalt traume. Vi skal da leve! udbryder han.

Carsten Graff fortsætter:

– Lige nu er vores frihed enormt begrænset af alle de restriktioner, som regeringen har gennemført. Og det sker på bekostning af den mentale sundhed og generelle folkesundhed, andre sygdomme og vores trivsel.

Carsten Graff er ikke corona-benægter, og han forstår godt argumentet om, at retningslinjer og restriktioner er til for at forebygge, at udsatte bliver alvorligt syge og dør, samt forhindre pres på sundhedsvæsnet.

Men den selverklærede tabu-filosof køber ikke argumentet. Og han er bekymret for den dårlige stemning, som – ifølge ham – præger Danmark.

– Danskerne har travlt med at bekrige hinanden og skælde ud, lyder det.

“En lykkelig slutning på rejsen”

Det var en lettelse for Carsten Graff, da han blev testet positiv for coronavirus i Brasilien. Han beskriver det som “en lykkelig slutning på rejsen”.

– Jeg ringede til min læge og jublede. Lægen sagde: “Wauw, tillykke – det var det, du gerne ville”.

Han gav kvinden, som havde foretaget coronatesten, en highfive.

Gør du dig nogen overvejelser omkring, at du udsætter andre mennesker for smitterisiko, og hvilke konsekvenser dine handlinger kan have?

– Jeg synes selv, at jeg er hensynsfuld. Jeg spørger folk, hvor deres grænser går, og respekterer dem altid, understreger Carsten Graff.

I shitstorm på Facebook

I Facebookopslaget beskriver forfatteren og foredragsholderen i dramatiske vendinger hele sin corona-jagt.

Carsten Graff havde regnet med at få heftige reaktioner på opslaget, men han er alligevel overrasket over omfanget og ordlyden af kommentarerne. Der er nogle kradsbørstige af slagsen iblandt dem.

– Min Facebookprofil eksploderede. Det har været voldsomt.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu