ANNONCE

Gangbangpolitiker lægger sig syg

25. januar 2021 11:00 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk og Ritzau Info

Ifølge anklagemyndigheden fortsatte Per Zeidler efter rufferidom med at tilbyde kvinder til sex mod betaling

Gangbangpolitiker lægger sig syg
Per Zeidlers politiske karriere stoppede i 2017, da sagen kom frem. Han blev ikke valgt ind for sit eget parti. Foto: Camilla Rønde/Scanpix

OPDATERING 11.00:

Sagen mod gangbangpolitikeren Per Zeidler er udsat.

Den skulle have startet mandag klokken 9, men kort tid inden ringede Per Zeidler og forklarede, at han var syg, skriver TV2 Nord.

Zeidlers forsvarer, Henrik Garlik, fortæller at det er grundet “corona-relateret” sygdom. Zeidler skal senest tirsdag klokken 13 kunne bevise sin sygdom.

Næste afsatte dag i sagen er onsdag den 27. januar. Det er dog for nuværende uvist, om sagen genoptages allerede da.

ORIGINALARTIKEL:

Den 16. maj 2019 blev den tidligere kommunalpolitiker Per Zeidler og en anden mand ved Retten i Randers idømt seks måneders betinget fængsel for rufferi.

Dommen faldt, efter at de i retten havde erkendt, at de havde arrangeret og afholdt 73 gangbangs forskellige steder i landet. Det havde givet de to mænd en fortjeneste på 200.000 kroner, som retten besluttede skulle konfiskeres.

Men dommen afskrækkede tilsyneladende ikke Per Zeidler. Godt en uge efter at dommen faldt i Randers, arrangerede han ifølge anklagemyndigheden et nyt gangbang, hvor to kvinder havde sex med flere mænd mod betaling.

Mandag sidder den 57-årige ekspolitiker derfor igen på anklagebænken tiltalt for rufferi, denne gang i Retten i Aalborg.

Tjente selv på gangbangs

Ifølge tiltalen arrangerede han i perioden fra 24. maj til 30. august 2019 seks gangbangs i Skelund ved Hadsund og et sted i Nordjylland – formentlig i Øster Hurup.

Desuden er han tiltalt for i perioden 7. til 10. maj 2020 at have arrangeret, at en kvinde havde sex med flere mænd.

I alt har kunderne ifølge anklageskriftet betalt knap 150.000 kroner, hvoraf godt 50.000 kroner gik til Per Zeidler.

Opdaget af skjult kamera

Den nye sag kom frem, da en kvindelig journalist fra Kanal 5 med skjult kamera henvendte sig til Per Zeidler og gav udtryk for, at hun gerne ville medvirke.

Det møder kritik fra Per Zeidlers forsvarer, advokat Henrik Garlik, der mener at hele sagen bygger på Kanal 5’s optagelser.

– De laver skjulte optagelser på privat grund, og det er ikke rimeligt, at sager på den måde bliver ført i medierne, siger han.

Specialanklager Kim Kristian Kristensen vil ikke kommentere kritikken forud for retssagen.

– Det vil jeg ikke kommentere, før dommen er faldet, siger han.

Nægter sig skyldig

Per Zeidler erkender, at han har arrangeret gangbangs, men afviser, at han har tjent penge på det og nægter sig derfor skyldig i rufferi.

– Vi ville gerne have ført nogle af gæsterne som vidner, for at spørge til deres opfattelse af økonomien i det. Det mener vi er vigtigt for sagen, fortæller Henrik Garlik.

Flere af gæsterne ville gerne vidne, dog kun hvis de kunne sikres anonymitet.

– Men både byretten og landsretten har afvist, at de kan føres som anonyme vidner, siger Henrik Garlik.

Der ventes at falde dom i sagen torsdag.

Taget “med bukserne nede”

Den første sag blev afsløret af Århus Stiftstidende.

Onsdag 8. november om formiddagen var mindst 11 mænd, to piger og formanden for familie- og institutionsudvalget – Per Zeidler – samlet til såkaldt gangbang i forsamlingshuset cirka ti kilometer sydvest for Vejle, skriver avisen, der også oplyser, at sagen nu efterforskes af Østjyllands Politi.

Har politikeren været med til at arrangere de omtalte gang-bangs, hvor man skal betale for at være med i, så risikerer han en sag om rufferi.

Per Zeidler er ikke meget for at tale om sagen, da avisens journalister stopper ham udenfor forsamlingshuset.

– Hvad jeg laver her? Det behøver jeg vist ikke fortælle dig, siger han.

Allerede tirsdag kunne man på Annoncelight.dk få ovenstående oplysninger og tilmelde sig arrangementet, hvor de to piger i annoncen blev beskrevet som Putte på 19 år, en dejlig fræk lille rødtop, som tænder på at blive brugt, og at det er manden, som bestemmer farten.

Og Esther på 23 år, en dejlig veldrejet “dansk adopteret” nougatgodte med dejlige faste berøringsvenlige bryster og et smukt ansigt, skriver avisen, der har gransket opslaget.

Ved avisens konfrontation nægtede han at være arrangør af orgierne.

Fakta

OVERBLIK: Sagerne mod Per Zeidler

Per Zeidler blev i 2019 dømt for rufferi ved Retten i Randers. Mandag står han ved Retten i Aalborg igen tiltalt for rufferi.

Læs om forløbet her.

* Århus Stiftstidende afslører i november 2017, at Zeidler flere gange har arrangeret gangbangs i et forsamlingshus ved Vejle.

* Sagen kommer 16. maj 2019 for Retten i Randers. Her erkender de, at have arrangeret 73 gangbangs flere steder i landet.

* De idømmes hver seks måneders betinget fængsel for rufferi. Deres fortjeneste på 200.000 kroner konfiskeres.

* I september 2020 bliver den 57-årige ekspolitiker igen tiltalt for rufferi. Ifølge tiltalen har han tjent godt og vel 50.000 kroner på at arrangere en række gangbangs i Nordjylland.

* Mandag indledes den nye sag ved Retten i Aalborg. Per Zeidler erkender, at han har arrangeret gangbangs, men afviser at have tjent penge på orgierne. Han nægter sig derfor skyldig i rufferi.

* Rufferiparagraffen i straffeloven lyder: Den, der driver virksomhed med, at en anden mod betaling eller løfte om betaling har seksuelt forhold til en kunde, straffes for rufferi med fængsel indtil fire år.

Kilde: Ritzau, anklageskriftet, straffeloven.

 

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu