ANNONCE

Gangster får kompensation: Sko blev væk i posten til fængslet

28. september 2020 22:05 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Et par svinedyre Christian Louboutin-sneakers blev væk i posten på vej til fængslet gangster-boss.

Gangster får kompensation: Sko blev væk i posten til fængslet
Skoene er ikke disse, men de minder om. Gangsterens var dog blå og havde de kendte pigge over det meste af skoen. Foto: Scanpix

En bizar sag er blevet afgjort af en dommer i England. Gangster Meikel Dixon-Nash havde krævet flere tusinde punds kompensation for to par sko, der forsvandt i posten undervejs til fængslet i Kent, hvor han afsoner 20 år. Det skriver The Sun.

Det vurderes, at sagen har kostet britiske skatteborgere tusindvis af pund.

Miseren handler om især et par blå Christian Louboutin-sneakers, der har kostet omkring 12.000 danske kroner. De forsvandt sammen med et par gyldne Nike Air Max 97 til en værdi af 250 pund ifølge gangsteren.

Parrene blev sendt til ham, der afsoner 20 år for sin deltagelse i organiseret våbensmugling, men de forsvandt altså undervejs – og for det har Dixon-Nash krævet kompensation.

Ifølge The Sun ville han have godt 36.000 danske kroner i kompensation. Primært på grund af den tid, han har været nødt til at investere i sagen. Dommeren accepterede, at hans sko ganske rigtigt var forsvundet – men tildelte Meikel en kompensation på knap 2000 kroner.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu