Gascoigne: Sir Alex reddede mit liv

11. marts 2013 11:15 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Gascoigne: Sir Alex reddede mit liv
Billede mangler

Den tidligere engelske landsholdsstjerne har igennem flere år kæmpet med et alvorligt alkoholmisbrug. ‘Gazza’ har været tæt på at drikke sig selv ihjel, men tidligere i år lod han sig overtale til at blive indlagt på et behandlingshjem i USA.

Under sit ophold i USA fik Gascoigne tilsendt en dvd med hilsner fra flere celebre venner og landsmænd, der gav deres bedste hilsner og ønsker om god bedring til Gascoigne.

Iblandt de personer, der ønskede ham god bedring, var Manchester United-manager Sir Alex Ferguson, og det betød meget for Gascoigne, som havde sin storhedstid på banen i 1990erne. Faktisk fortæller Gascoigne i et interview til The Sun, at Sir Alex Fergusons hilsen ‘var med til at redde hans liv’.

– Han fortalte mig, at alle i United heppede på mig, fortæller Paus Gascogien blandt andet i interviewet om skottens hilsen.

Den 45-årige tidligere fodboldspiller lægger ikke skjul på, at hans tilstand har været meget kritisk – faktisk var den så kritisk, at flere læger i starten opgav ham ved indlæggelsen på klinikken i Phoenix.

– Tre læger troede ikke, at jeg ville klare den. De havde aldrig set en, der var så forgiftet som mig. Jeg har fået pumpet mere medicin ind i mig end nogen anden, siger Paul Gascoigne, som i lørdags returnerede til England efter en måneds ophold på behandlingshjemmet i USA.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu