Gascoignes krop siger fra

10. februar 2013 13:22 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Gascoignes krop siger fra
Billede mangler

Den tidligere engelske topspiller Paul Gascoigne drog tidligere på ugen til USA for at blive behandlet for sin afhængighed af alkohol. Desværre er der dårlig nyt på den konto. Sky Sports fortæller, at Paul Gascoigne er blevet flyttet til intensiv behandling.

 

– Desværre havde Paul nogle meget dårlige reaktioner på detoxen, og klinikken besluttede, at det af sikkerhedsmæssige årsager var bedst at overføre ham til hospitalet. Her er han røget på intensiv behandling, så de kan overvåge ham 24 timer i døgnet, siger hans gode ven og tidligere holdkammerat Gary Mabbutt.

45-årige Paul Gascoigne har haft problemer med alkohol, siden han spillede for klubber som Tottenham, Lazio og Rangers i starten af 90’erne. Men i starten af ugen sagde han stop til dæmonerne efter over 20 års misbrug og blev kort efter indskrevet på en afvænningsklinik i Arizona, USA.

– Han spurgte efter hjælp i mandags, og mandag aften var han på vej i et fly til Arizona til en klinik med speciale i at håndtere Pauls problemer, siger Gary Mabbut.

At den tidligere gudsbenådede fodspillers krop har haft svært ved vænne sig til behandlingen på afvænningsklinikken har været en svær pille at sluge for kammeraten Gary Mabbut. Men han ser lyst på mulighederne for en snarlig udskrivelse fra den intensive afdeling.

– Jeg har snakket med Pauls medicinske hold, og de har snakket med Paul om hans tilstand, og forhåbentlig kan han komme tilbage til klinikken snart og fortsætte sin afvænning, siger Gary Mabbut. 

Paul Gascoigne repræsenterede Newcastle, Tottenham, Lazio, Rangers, Middlesbrough, Everton, Burnley, Gansu Tianma og Boston United gennem sin karriere.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu