ANNONCE

Gemt lig fundet i lejlighed – nu er det identificeret

5. december 2017 13:01 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Nu er der nyt i sagen, om det fundne kvindelig på Møn.

Gemt lig fundet i lejlighed - nu er det identificeret
Det lig, der tidligere blev fundet i en lejlighed på Møn, er nu identificeret som den efterlyste Bettina Olsen. Foto: Politiet.

Fredag 24. november fandt politiet et kvindelig i Keldby på Møn.

Politiet formodede dengang, at det drejede sig om den savnede Bettina Olsen.

– Vi har nu endeligt identificeret liget, og det drejer sig om den 34-årige Bettina Arnsfeldt Olsen, som også var kvinden, der blev meldt savnet den 16. november, oplser vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, i en pressemeddelelse.

Der var efter fundet af liget flere kommentarer på Facebook, der revsede politiet for det sene fund af liget.

Det faldt dog den savnedes fætter, Brian Arnsfeldt Hansen, for brystet.

– Jeg har selv været i de lokaler to gange, efter hun forsvandt. Den torsdag, vi efterlyste hende, var vi fire personer derinde. To timer før politiet kom og fandt hende i fredags, havde vi været tre inde for at finde tøj eller andre ejendele, som hunde måske kunne bruge til at få færden af hende. Ingen af gangene opdagede vi hende. Hun må have været godt gemt. Ellers havde vi jo fundet hende, forklarer fætteren, der samtidig takker for den store folkelige opbakning i forbindelse med eftersøgningen.

Anholdt for drab

I sagen er en 27-årig mand allerede blevet anholdt og varetægtsfængslet sigtet for drab. Det er uvist, om politiet kom på sporet af kvindens lig i forbindelse med afhøring eller grundlovsforhør af manden. Sagen blev behandler for lukkede døre. Fængslingen skete den 22. november. TV Øst skriver desuden, at den 34-årige Bettina har haft et løst forhold til den fængslede gennem flere år.

Mystisk sag

Hele sagen om Bettina Olsen har været omgærdet af en del mystik. I weekenden den 17. til 19. november blev flere medier opmærksomme på efterlysningen via Facebook-siden Forsvundne Personer, lige som vi blandt andet her på Newsbreak.dk fik flere henvendelser angående den 34-årige kvindes forsvinden.

Politiet ønskede dog på ingen måde at kommentere forholdet. Kun i en kortfattet pressemeddelelse søndag den 19. november blev det meldt ud, at Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi korrekt nok havde modtaget en anmeldelse om en forsvunden kvinde. Det krævede dog ikke mange minutter eller brikker at regne ud, det var Bettina Olsen, politiet hentydede til.

Først tirsdag afsløreredes det, hvorfor politiet ikke ønskede at udtale sig. På det tidspunkt var den drabssigtede allerede anholdt.

Blev væk fra aftale

Bettina Olsen er sidst set med sikkerhed 12. november, har pårørende tidligere fortalt. To dage senere skulle hun mødes med en veninde, men Bettina dukkede ikke op, og siden har ingen hørt fra hende – lige som der heller ikke har været livstegn på telefon eller de sociale medier.

16. november gik hendes pårørende til politiet, og Bettina blev altså også efterlyst på facebooksiden Forsvundne Personer.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu