Genkender du denne bil? Kontakt straks politiet!

13. oktober 2017 13:59 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Bilen blev brugt i forbindelse med en kriminel handling.

Hvornår har du sidst set en tofarvet bil? Det er formentlig længe siden, da det ikke virker til at være den slags biler, der bliver produceret flest af i disse dage. Af den årsag håber man hos Sydøstjyllands Politi, at borgerne husker den tofarvede bil, politiet efterlyser – og som du kan se et billede af i galleriet til denne artikel.

Bilen er med sikkerhed blevet set i krydset ved Buen 2 i Kolding, natten til onsdag, 11. oktober, ved 03.00-tiden. Bilen kørte væk fra Lån og Spar Bank, der har til huse i Buen 2, efter at ukendte gerningsmænd havde forsøgt at sprænge en bankboks i stykker.

– Det har været en kraftig eksplosion. Der er sket større skader på selve bygningen, men boksen selv er uskadt, fortæller politikommissær Uffe Villumsen fra Efterforskningscenter Syd, Sydøstjyllands Politi, til Newsbreak.dk.

Han håber, at egnens borgere med efterlysningen i tankerne vil huske, om de har set den tofarvede bil i dagene op til og efter onsdag.

– Vi er interesseret i at finde ud af, hvor bilen har været, og hvem der har været i nærheden af den. Det kan være, nogen har set den køre eller holde parkeret et sted.

Stjålet nummerplade

Under flugten fra banken kørte bilen med en nummerplade med registreringsnummer BE63432. Den nummerplade tilhørte en anden bil og var formentlig stjålet til formålet. Uffe Villumsen siger til Newsbreak.dk, at han ikke tror, at det ukendte antal gerningsmænd brugte en privatejet bil under den kriminelle handling, men alligevel vil man gerne have fundet bilen.

Man formoder, at bilen er en Suzuki Grand Vitara fra 1998 eller 1999. Den nederste del af bilen er sølvfarvet, den øverste del mørk/grøn. Der sidder et reservedæk på bagklappen, bilen har formentlig et trinbræt såvel som tagræling.

Hvis du genkender bilen på billedet, eller har du andre oplsyninger, der kan bidrage til sagens opklaring, bedes du kontakte Sydøstjyllands Politi på 114.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu