ANNONCE

Gennembrud: Én anholdt efter ussel handling

18. december 2019 10:52 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

En 44-årig mand blev tirsdag anholdt. Politiet formoder, at han stod bag indbrud i boligblokkene Stoldal, efter de brændte.

De mange beboere i en del af boligblokkene Stoldal i Hobro blev søndag den 8.december evakueret, der da udbrød brand en lejlighed i nummer 22.

Branden medførte totalskader på en lang række lejligheder.

Artiklen fortsætter efter videoen

Sidenhen blev der dog også begået indbrud i 14 af lejlighederne efter branden. Nordjyllands Politi har tirsdag anholdt en 44-årig, som menes at have stået bag de mange indbrud.

Det skriver Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Stjal fra ødelagte lejligheder

Nordjyllands Politi formoder, at den 44-årige mand, som onsdag er blevet anholdt, har begået indbrud i 14 af lejlighederne i boligblokken.

Bendt og Jette Clausen, der er ejere af en lejlighed i stueetagen i den boligblok, hvor branden brød ud, oplevede, da de måtte vende tilbage til lejligheden, at der havde været indbrud.

Det var åbenbart noget, flere beboere i boligblokken havde oplevet.

– I hele den fløj, hvor der har været brand, er der nogen, der har sparket dørene op. Tyvene har været inde i alle lejlighederne og stjæle sølvtøj, smykker og penge, siger Bendt Clausen til BT.

Tyv anholdt

Indbruddene er naturligvis en sag, som Nordjyllands Politi er gået ind i.

Tirsdag formiddag foretog politiet en anholdelse i sagen.

En 44-årig mand sigtes for indbruddene i Stoldal, efter at bygningen var brændt, lyder det fra politikommissær Mikkel Brügmann.

Manden, der formodes at komme fra den østlige del af Himmerland, fremstilles i grundlovsforhør onsdag.

Står bag flere indbrud

Det er ikke kun de indbrud, der blev begået natten mellem den 11. og 12. december i lejlighederne i Stoldal, som politiet mener, at den 44-årige mand står bag.

Han mistænkes også for at stå bag et forsøg på et villaindbrud i Vester Hassing den 13. november, mens det også formodes, at den er ham, der har brudt ind i en villa i Hals den 9. december.

– Jeg synes, at det er tilfredsstillende, at efterforskningen har ført til, at vi nu kan sigte en person som vi mistænker for at stå bag flere indbrud, blandt andet hos borgere i Hobro som kort inden indbruddene havde været udsat for at få raseret deres hjem af en brand, siger politikommissær Mikkel Brügmann, der også fortæller, at personen var i besiddelse af en pistol, da de anholdt ham.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu