ANNONCE

Randers sejrer i bundkamp

1. september 2019 16:11 | Af: Ritzau Fokus

Randers' Saba Lobjanidze havde en god eftermiddag, hvor han med to mål hjalp sit hold længere væk fra bunden.

Randers sejrer i bundkamp
Hvis Saba Lobjanidze (tv.) sælges inden transfervinduets lukning, så stemplede han ud af Randers FC på flotteste vis. Foto: Bo Amstrup/Scanpix

Randers FC tog et vigtigt skridt i bundkampen, da kronjyderne hjemme på Cepheus Park slog Silkeborg IF 2-0 i 3F Superligaens ottende runde.

Hjemmeholdet var klart bedst, og Randers-profilen Saba Lobjanidze tydeliggjorde Silkeborgs defensive problemer med sine to scoringer.

Med sejren rykker Randers op på en 11.-plads med otte point, mens Silkeborg fortsat roder rundt i bunden med tre point.

Starten på første halvleg var en rodet affære, men Randers satte sig hurtigt på spillet og var klart farligst hele halvlegen igennem.

Først efter 20 minutter lykkedes det Silkeborg at få gang i spillet og skabe chancer.

Hjemmeholdet foran

Efter en halv times spil var det dog hjemmeholdet, der kom foran.

Et indlæg fandt angriber Marvin Egho bagest i feltet. Han lagde den på tværs til en fri Saba Lobjanidze, og kantspilleren kunne sikkert heade bolden i kassen til 1-0.

I minutterne efter scoringen pressede Randers den usikre Silkeborg-defensiv, og den største chance tilfaldt Egho efter flot opspil, men angriberen overplacerede sit skud.

Det lykkedes dog ikke hjemmeholdet at score yderligere, og derfor kunne mandskabet gå til pause med en føring, der burde have været større.

Fem minutter efter pausen kunne Randers endelig udbygge føringen efter et stort forsvarskoks i Silkeborg-defensiven.

Lobjanidze udnyttede en dårlig igangsætning og fandt for anden gang vejen til netmaskerne.

Efter indskiftningen af debutant Mathias Hebo Rasmussen kom gæsterne mere med i kampen, men det lykkedes ikke for Kent Nielsens tropper at omsætte chancerne til mål.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu