Gevær fundet efter skuddrama i København

13. april 2012 12:38 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Gevær fundet efter skuddrama i København
Billede mangler

Gerningsgeværet fra skuddramaet i nat på Nørrebro i København er fredag formiddag blevet fundet i området omkring Folkets Park.
Politiet har samtidig fundet en række patronhylstre fra de fem til syv skud mod to unge mænd i 20’erne, der i nat kørte i bil gennem Stengade, da de blev angrebet.
“De to unge mænd kører i en Mercedes gennem Stengade. Og da de passerer Folkets Park træder fire mand frem og skyder fem til syv gange efter dem. De forurettede beskriver et træskæfte på gerningsvåbnet. Og det passer også med den karabin, vi har fundet,” siger vicepolitikommissær Kenneth Damkjer til Newspaq.
Kun bilen blev ramt af geværskuddene. Politiet anholder senere tre unge mænd fra området, som i løbet af fredagen bliver afhørt med henblik på, om de skal fremstilles i grundlovsforhør.
Folkets Park mellem Stengade og Griffenfeldtsgade er kendt som en samlingspunkt for indvandrerbander. Der foregår en del narkohandel i området.
“Det er et sted, hvor der er kriminelle grupperinger, der hænger ud. Vi formoder, at dem, der har skudt, er fra bandemiljøet,” siger Kenneth Damkjer.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu