ANNONCE

Gift på intensiv: -Det er måske sidste chance

22. januar 2021 16:19 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Det unge par i 30'erne blev gift på en intensivafdeling for Covid-19-smittede.

– Det er måske jeres eneste chance.

Elizabeth Kerr og hendes forlovede Simon O’Brien fik en besked, ingen par i 30’erne bør få, mens de begge er indlagt for Covid-19. Sygeplejerskerne på hospitalet på Milton Keynes Universitetshospital mente, at det var på tide, de to blev gift, fordi det ikke er sikkert, de begge vender hjem igen i live.

Den 31-årige Elizabeth har fortalt sin historie til Reuters, der har besøgt hende på hospitalet, hvor hun og husbonden – de blev nemlig gift – Simon fortsat er indlagt. Fire timer efter sygeplejerskernes rystende spørgsmål var beslutningen taget, kagen spist, og begge havde de sagt “ja” til ægteskabet den 15. januar.

Hastet med samme ambulance

Blot fem dage tidligere blev de begge hastet med den samme ambulance til hospitalet, fordi en corona-test 10. januar bekræftede, at parret var blevet smittet. Få dage senere styrtdykkede ilt-niveauet i begges lunger, og de blev indlagt på Covid-19-afsnittet med det samme – hver for sig.

Parret havde planlagt et bryllup til juni, men sygeplejerskerne mente det, da de sagde, det kunne være sidste chance for at blive gift. O’Briens helbred var nemlig på hastig retræte, og han blev flyttet til intensiv.

Få øjeblikke efter at have sagt “ja” til sin udkårne, blev den 36-årige Simon O’Brien bedøvet og lagt i respirator. Gudskelov er de begge endnu i live, melder historien.

– Vi har om ikke andet en bryllupsfortælling, der kan trumfe alle andres, siger Elizabeth Kerr.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu