Gik helt galt i byen: Ville interviewe Lars Christiansen – men fik fat i Lars Christiansen

24. januar 2018 17:37 | Af: Elo Christoffersen, ec@newsbreak.dk

Der findes to af dem i Kolding.

DRs Aftenshowet kom tirsdag helt galt i byen, da en journalist her fra forsøgte at få et interview med tidligere håndboldspiller Lars Christiansen i stand.

Journalisten fra Aftenshowet skrev via meddelelseprogrammet Imessage til Lars Christiansen for at få kontakt.

Jeg tænker der er en stor chance for, at du befinder dig i Kroatien, men hvis ikke vil jeg høre dig, om du har mulighed for at lave en live gennemstilling på Skype i aften i Aftenshowet“, skriver journalisten blandt andet til Lars Christiansen.

Lars Christiansen, Kolding

Modtageren af beskeden var ganske rigtigt Lars Christiansen, men han er altså ikke den tidligere håndboldspiller – i hvert fald ikke den kendte.

Lars Christiansen, der modtog beskeden, bor dog også i Kolding, og det kan have givet anledning til forvekslingen. Han morer sig dog over situationen.

– Først tænkte jeg, om der var nogen, som tog pis på mig. Jeg har jo før været sat i forbindelse med Lars Christiansen (den kendte, red). Beskeden virkede lidt for seriøs til, at det skulle være gas, fortæller Lars Christiansen til Kendte.dk.

Han brugte derfor god tid på at svare journalisten.

– Jeg valgte at bruge et kvarters tid på svaret, forklarer Lars Christiansen.

Humoristisk svar

Han valgte at sende et humoristisk svar, fordi situationen var fjollet i forvejen.

– Jeg er glad for invitationen og kunne godt tænke mig at komme med i Aftenshowet. Så vidt jeg ved, har I også TV-køkken i Aftenshowet. Jeg er også god til at lave mad og kunne sagtens lave min specialitet “minestrone”. Så sparer I også en af de der dyre stjernekokke. Kh. den anden Lars Christiansen fra Kolding, skrev han i sit svar til DR.

Han forklarer, at han fandt inspirationen andetsteds.

– Man bliver lidt inspireret af opslag på Instagram og Facebook, hvor man morer sig over, hvordan konversationerne går frem og tilbage i nogle opslag, siger Lars Christiansen.

Har DR svaret dig?

– Nej det har de ikke. De kunne jo også have valgt at tage det fra den humoristiske side, slutter Lars Christiansen.

Han er endnu ikke blevet indbudt til at være med i DR Aftenshowet, men det kan være invitationen er endt hos den anden Lars Christiansen, kolding.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu