Girlpower til Dansk Melodi Grand Prix 2013

3. november 2012 08:32 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Girlpower til Dansk Melodi Grand Prix 2013
Billede mangler

Det bliver kvinderne, der styrer, når Danmarks Radio sender Dansk Melodi Grand Prix 2013 fra Boxen i Herning den 26. januar.
 
Danmarks Radio har nemlig afsløret at det bliver de tre powerpiger Louise Wolff, Lise Rønne og Sofie Lassen-Kahlke, der skal være værter.
 
Sammen skal de tre powerpiger lede seere, publikum og kunstnere gennem aftenen, der kulminerer, når vindersangen udråbes. En vindersang, der til maj indtager scenen på den anden side af Øresund ved det Europæiske Melodi Grand Prix i svenske Malmø. Her bliver det klart, om det bliver i 2013, at Danmark igen går hele vejen.
 
Grand Prix- og underholdningschef i DR, Jan Lagermand Lundme har svært ved at skjule sin begejstring over, at det er lykkedes at samle de tre smukke og dygtige kvinder:
– Ideen med tre kvindelige værter opstod, fordi vi tror på, at der i Dansk Melodi Grand Prix er brug for girlpower. Vi har i de seneste år haft traditionelle værtspar, som absolut har gjort det godt. Men 2013 er året, hvor vi giver kvinderne magten, siger Jan Lagermand Lundme.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu