ANNONCE

Giver Meghan et hint om sin datters initialer?

14. marts 2021 21:29 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Den vordende mor købte for år tilbage en speciel ting i en helt særlig anledning. Den skal Archies lillesøster have

I galleriet ovenfor kan du se flere billeder af Meghan – og Harry

Der er godt nok stadig nogle måneder til, hun kommer til verden. Men allerede nu har Meghan en særlig gave klar til sin datter. Det har hun faktisk ifølge Hello Magazine haft i flere år.

Der er tale om om et aldeles kostbart og overdådigt Cartier Tank Française-ur, Meghan købte som en belønning til sig selv dengang hun var med i TV-serien ‘Suits’, der tryllebandt seerne fra 2011 og helt frem til 2019.

I en særlig anledning

Det skete i forbindelse med, at serien hurtig viste sig som en succes og folkene bag den derfor besluttede, at der også skulle være en sæson tre.

“Jeg har altid været betaget af Cartier French Tank-uret. Så da jeg fandt ud af, at der også skulle være en tredje sæson af serien – det føltes på det tidspunkt som en milepæl – så besluttede jeg mig at spendere det, det koster og købte et eksemplar,” har Meghan tidligere fortalt til Hello Magazine.

Meghan betalte angiveligt den nette sum af godt og vel 40.000 kroner for uret og med til historien hører også, at hun valgte at få indgraveret en lille tekst på det.

“Jeg fik indgraveret teksten ‘To M.M. from M.M.’ på bagsiden af uret. Det er planen, at min datter en dag skal have det,” forklarede hun ved samme lejlighed.

Gætter på et sommerbarn

Mens Harry og Meghan under deres CBS TV interview med Oprha Winfrey, der blev sendt den 7. marts, røbede, at det er en lille pige, de venter, så er der endnu ikke sluppet noget ud om, hvornår den lille ny forventes komme til verden.

Eksperter vurdere dog ved at kigge på Meghans ‘babybule’, at det bliver et sommerbarn og mener, at slut juni eller start juli er et rigtig godt bud på terminen.

I galleriet ovenfor kan du se flere billeder af Meghan – og Harry

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu