ANNONCE

Giver smagsprøve til lærerinde: Teenagere pynter kager med sæd

20. december 2016 08:58 | Af: Louise Bennetzen, lb@newsbreak.dk

En hjemkundskabslærerinde fik en smagsprøve, hun ikke brød sig om.

Giver smagsprøve til lærerinde: Teenagere pynter kager med sæd
To elever mente, at deres butterdejkager manglede lidt smag. Arkivfoto: SCANPIX

En hjemkundskabslærerinde fik lidt mere end ønsket, da hun smagte på en kage efter timen. To elever havde nemlig en ondsindet plan, hvor de havde blandet deres sæd i kagens glasur. Det skriver lokalmediet Omaha World-Herald.

To elever på en skole i Omaha i den amerikanske stat Nebraska gik på toilettet torsdag og tilføjede en helt særlig indgrediens til glasuren, der skulle på deres butterdejskager. Kagerne havde de lavet i hjemkundskab.

Pyntede kagerne lidt for meget

Opgaven var at lave butterdejkager og pynte dem med glasur. På et tidspunkt gik drengene, der er mellem 14 og 15 år, på toilettet. De fik blandet sæden med glasuren og spredte den ud over kagerne. Lærerinden smagte på kagerne for at teste resultatet, og syntes noget var helt galt.

En klassekammerat fortalte senere lærerinden, at han havde hørt drengene snakke om deres plan. Det var tre drenge, der havde lavet kagerne. De blev alle afhørt af skolen, men kun to af dem indrømmede deres handlinger. Den sidste sagde, han ikke turde gøre det alligevel.

Politiet blev tilkaldt – og betjente beslaglagde hver af drengenes beholdere med glasur. Politiet håbede på at kunne arrestere drengene.

Men politiet kunne ikke finde nogle love, der forbyder drengenes opførsel. I stedet er de blevet tiltalt for at have forstyret freden, hvilket er en mindre overtrædelse. De bliver begge tiltalt som børn. Skolen har udtalt, at drengenes handlinger vil få konsekvenser.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu