ANNONCE

Gjort det forkert? Sådan bør du rense briller

21. juli 2020 11:23 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Kan du heller ikke se ud af brillen for pletter eller striber, så får du gode råd til rengøringen her.

Når brilleglassene er fulde af pletter, fingeraftryk eller streger, forstyrrer de dit syn.

Ikke nok med, at du ser dårligere igennem beskidte briller, så har forskning også vist, at bakterier på briller kan resultere i infektioner eller andre hudsygdomme, skriver Good Housekeeping.

Heldigvis er det nemt at få ordnet brillerne så de igen er rene og desinficeret og er dermed ikke er skyld i nogle sygdomme. Du kan se, hvordan man gør i galleriet ovenfor.

Én af de fejl, der ofte begås, når brillerne skal pudses, er, at man bruger de forkerte materialer. Man bør undgå at rengøre sine briller i materiale med acetone, at bruge køkkenrulle, servietter eller tøj, da det kan ridse glassene i dine briller.

Tænker man som brillebærende person lidt tilbage i tiden og mener, at man nu med sine nye briller føler, at man pudser brillerne ofte, så kan der faktisk godt være hold i følelsen.

For nye briller bliver hurtigere beskidte. Det skyldes især fraværet af næsepuder.

– Glassene er tættere på huden, og så kommer der mere skidt på indersiden af glassene, end der gør med næsepuder, har Annelise Sørensen fra Louis Nielsen i Grindsted tidligere fortalt til Newsbreak.dk.

Fraværet er næsepuder er også det, der gør, at du er i større risiko for at få en infektion på grund af beskidte briller.

I galleriet ovenfor kan du se, hvordan du undgår det ved at rengøre dine briller.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu