Glad landstræner: Rigtig flot af Lasse

23. februar 2013 20:32 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Glad landstræner: Rigtig flot af Lasse
Billede mangler

Lasse Norman Hansen havde sat næsen op efter et verdensmesterskab, som kunne komplettere den OL-guldmedalje i mangedisciplinen omnium, han tog med sig fra OL i London i august. Men lørdag aften dansk tid måtte den 21-årige fynbo se sig slået med en snæver margin af New Zealands Aaron Gate i 1.000 meter på tid og dermed strøg det forjættede metal til landet, hvor kiwien gror.

 

Alligevel var det en tilfreds landstræner, der gjorde status efter at have set den alsidige dansker kæmpe som en besat for at vinde den sjette og afsluttende disciplin, som kunne have sendt guldet i dansk retning.

– Det er rigtigt flot af Lasse. Han kører rigtig godt specielt i tidskørslerne, og så må vi bare have respekt for, at Aaron Gate kører stærkt. Jeg synes at vi har fået det optimale ud af tingene, når man tænker på at Lasse har været syg op til VM, pointerer banelandstræner Casper Jørgensen efter at VM-sølvet var sikret i hviderussiske Minsk.

– Selvfølgelig ville jeg gerne have vundet en guldmedalje, men det er tilfredsstillende, at vi nu har nået vores mål om to medaljer ved dette VM, siger Casper Jørgensen med henvisning til den bronzemedalje, Danmark tog allerede på førstedagen i 4 km holdforfølgelsesløb, hvor Guld-Lasse også udgør et kraftcenter i den danske kvartet.VM på bane fortsætter søndag, hvor de rød-hvide farver repræsenteres af Jesper Mørkøv og Mathias Møller i parløb.

 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu