Gladbach op på europæiske pladser

19. april 2013 22:49 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Gladbach op på europæiske pladser
Billede mangler

Borussia Mönchengladbach vandt fredag 1-0 hjemme over nedrykningstruede FC Augsburg, og dermed kom holdet op på sjettepladsen, der giver plads i næste sæsons Europa League.

 

Kampens afgørelse faldt efter en lille halv time, hvor udeholdets Kevin Vogt lavede en nødbremse på Gladbachs Peniel Mlapa, som kostede det røde kort for Augsburg-spilleren.

Forseelsen fandt oven i købet sted i straffesparksfeltet, og Gladbachs anfører, Filip Daems, scorede sikkert på FC Augsburgs målmand, den tidligere Arsenal- og Juventus-spiller Alexander Manninger.

Begge hold havde chancer for at score, men det forblev 1-0, og derfor kan Gladbach stadigvæk spille med om de europæiske pladser, som klubben også nåede sidste år takket være en fjerdeplads i Bundesligaen.

Det betød kvalifikationskampe til Champions League, men de blev samlet tabt til Dinamo Kiev. I stedet nåede Gladbach forbi gruppespillet i årets Europa League, hvorefter det blev til nederlag til SS Lazio.

FC Augsburg er tredjesidst. De to nederste hold i Bundesligaen rykker direkte ud, mens nummer tredjesidst skal møde nummer tre fra 2. Bundesliga i to kvalifikationskampe.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu